Hlavní obsah

Florbalista Sladký se vrací do Vítkovic, kde podepsal dvouletý kontrakt

Ostrava

Florbalový oddíl 1. SC Tempish Vítkovice, který letos zůstal po porážce s Chodovem před branami Superfinále, začal s posilováním na nový ročník Superligy. Do Ostravy se vrací reprezentant Tomáš Sladký, který ve Vítkovicích v roce 2013 získal mistrovský titul. V mateřském oddíle podepsal dvouletý kontrakt.

Foto: Sport.cz

Tomáš Sladký se vrací do Vítkovic.

Článek

„Je to definitivní návrat, alespoň co se příštích dvou sezon týče," říká s úsměvem 30letý hráč, který, v lednu posílil Warberg ve švédské superlize. Play off ale hrát ve Švédsku nebude. „Faktorů pro návrat bylo více, jeden z těch nejdůležitějších byla obrovská chuť si opět zahrát doma, ve Vítkovicích," svěřuje se rekordman v počtu startů za českou reprezentaci.

Sladký za svou kariéru vyzkoušel florbal ve všech čtyřech elitních evropských soutěžích. Kromě Vítkovic působil ve švýcarském Wileru-Ersingen, St. Gallenu, finském Koovee a švédských týmech Jönköpingu a Warbergu.

„Jsme rádi, že se podařilo Tomáše získat zpátky. Je to hráč se stoprocentně profesionálním přístupem, navíc má obrovské skutečnosti a je přirozeným vůdcem týmu. Slibujeme si od něj, že kromě výkonů na hřišti pomůže klubu i v dalších činnostech," pochvaluje si prezident klubu Tomáš Krásný.

Reklama

Související témata: