Hlavní obsah

Nevídaná přestřelka. Fanoušci Sparty slavili v průměru každých 85 sekund

Praha

Gólový uragán! Fanoušci Sparty si museli připadat jako v dobách, kdy letenský tým neohroženě vládl českému fotbalu. Borci v rudých dres nasypali do sítě rivala z Ostravy v ligovém mači neuvěřitelných šestadvacet branek. A bylo z toho rekordní vítězství 26:2. „Ptali se mě, zda to není znevážení soupeře, když jsme dali tolik gólů. Ale já bych považoval za neúctu k soupeři, kdybychom v určité chvíli přestali hrát naplno," řekl kouč futsalistů Sparty Beni Simitči. Na góly se podívejte v přiloženém videu.

Rekordní vítězství futsalistů Sparty

 
Článek

Futsalový zápas trvá čtyřicet minut čistého času. Pokud si tedy někdo přepočítá, kolik času potřebovali střelci v průměru na jeden gól, vyjde mu, že se ve Sparta Areně slavilo každých 85 sekund. Takže je docela klidně možné, že radost ani neutichla a už padl další gól... Fanoušci si vychutnávali trefy po kombinacích na jeden dotek, stejně jako rány, proti kterým neměl ostravský brankář nárok.

Oba poločasy skončily výsledkem 13:1, šesti góly se blýskli hráči Sparty Drahovský a Grbeša. Pražskému klubu patří v průběžné tabulce druhá příčka, v pěti utkáních nastřílela Sparta už padesát branek. Ostrava je poslední, neuhrála zatím ani bod.

Reklama

Související témata: