Hlavní obsah

Pljuščenko přivezl do Brna novou bruslařskou show, diváky nadchl

BRNO

Brňané a návštěvníci města v neděli mohli vidět, že na bruslích se dá nejen tančit a skákat, ale i dělat salta, jezdit na koloběžce či tančit hip hop. Asi 20 bruslařů z Evropy i amerického kontinentu to divákům předvedlo v show Králové ledové arény II. Do Brna, první ze čtyř zastávek v ČR, ji přivezl olympijský šampion z Turína Jevgenij Pljuščenko.

Článek

Rus v nedělním programu vystoupil třikrát. Vrcholem bylo jeho nejslavnější exhibiční vystoupení na píseň Toma Jonese Sex Bomb, při němž má na sobě tělový oblek s kulturistickými svaly. Brněnské publikum krasobruslař nadchl, byť jeho vystoupení tleskalo asi méně lidí, než by si pořadatelé představovali. Hala Rondo byla poloprázdná.

Králové ledové arény zařadili do programu velmi různorodá vystoupení. Někteří předvedli skoky a piruety jaké diváci vídají na soutěžích, jiní skákali mezi bruslením salta či ve dvojicích předváděli složité zvedané figury. Část vystupujících se soustředila spíš na komický efekt. Krasobruslení spíš karikovali a ukázali, že na ledě se dá padat, pajdat nebo se sotva držet na nohou.

Po vystoupení v brněnské hale Rondo Pljuščenko s kolegy zavítá 6. října do Pardubic, 8. října do Ostravy a 9. října do pražské Tesla Areny. Největší česká hvězda jarní exhibice, mistr Evropy Tomáš Verner, by měla podle informací na svých internetových stránkách vystoupit na posledních dvou zastávkách.

Reklama