Hlavní obsah

Slavní bratři Kličkové přijedou ve středu do Česka kvůli charitě

PRAHA

Oba patří do absolutní špičky profesionálního boxu. Vitalij a Vladimir Kličkové jsou pojmem. Ve středu se ukážou v Česku. Ale nepůjde o žádný box a rány pěstí, představí se nedaleko Znojma v Excalibur Freeshopu ve Freeportu, kde se účastní charitativní akce, napsal server sedmicka.cz.

Foto: Ina Fassbender, Reuters

Vladimir Kličko (vpravo) oslavuje se svým bratrem Vitalijem tituly organizací WBO a IBF po nedávné výhře k.o. nad Eddiem Chambersem.

Článek

Mladší z bratrů Vladimir se připravuje v těchto dnech v Innsbrucku na 11. prosince, kdy poměří síly s britským vyzyvatelem Dereckem Chisorou v německém Mannheimu. A i v Rakousku má co dočinění s Českem. Jako jednoho ze sparingpartnerů si vybral Ondřeje Pálu „Jsem podobný typ. A to jak výškou, tak váhou,“ vysvětluje bijec, který boxuje za Boxing Medea Team.

Zítra ale nebudou ukrajinští bratři dokazovat své boxerské umění. „Bude to velká show. Dvacet VIP hostů bude poznávat vůně parfémů. Vitalij Kličko usedne v porotě, Vladimir předvede kouzelnické vystoupení. Výtěžek akce může přesáhnout čtyřicet tisíc eur,“ uvedla Sedmičce marketingová ředitelka Excalibur City Blanka Kašparová.

Na jih Moravy přicestují i bývalí boxeři Henry Maske či Hans Orsolics. Možná je účast také americké zpěvačky Katy Perry nebo herečky Pamely Anderson. „To se rozhodne až na poslední chvíli, teď to nemohu slíbit,“ dodala Kašparová.

Reklama