Hlavní obsah

EPT Praha: Škampa neobhájí, Kabrhel jde dál

PRAHA

V pondělí byly v pražském hotelu Hilton rozpoutány nové boje dalšího podniku nejprestižnější série pokerových turnajů Europen Poker Tour (EPT), které jsou pořádány na starém kontinentu. Vstup do hlavního turnaje vyšel na 5000 + 300 dolarů a hráči zahájili boje ve hře No Limit Hold'em. Nejlepším Čechem po prvním dni turnaje je Martin Kabrhel, obhájce Jan Škampa z turnaje vypadl. Do druhého hracího dne postoupilo 85 hráčů, mezi nimiž je i osm českých reprezentantů.

Logo akce European Poker Tour v Praze

Článek

Po prvním dni se vedení (tzv. Chipleadu) ujal americký hráč Elias Brussianos celkovým stackem 199 600 chipů, přičemž mu na záda dýchá Nicolas Babel z Francie se stackem 191 200 chipů. Nejlepším Čechem po prvním dni turnaje je Martin Kabrhel, jenž svůj počáteční stack rozmnožil na 99 400 chipů a usadil se na 15. místě průběžného pořadí.

Day 1A Main Eventu EPT zahájilo u 49 stolů celkem 191 pokerových hráčů z celého světa, mezi nimiž nechyběli ani obhájci titulů Jan Škampa nebo Arnaud Mattern. Mimo loňského obhájce titulu Škampy zahájilo první hrací den i několik dalších českých pokerových hráčů, nichž nejvíce o sobě dával vědět Martin Kabrhel.

Po slibném začátku se ovšem v průběhu dne musel s turnajem rozloučit bohužel i český profesionál a loňský vítěz Škampa. Mezi dalšími osobnostmi, na které se upíraly zraky široké pokerové veřejnosti a které se neprobojovaly do dalšího hracího dne, byli i Jeff Sarwer, Sorel Mizzi a také vítěz pražského turnaje EPT ve čtvrtém ročníku Mattern.

Reklama