Hlavní obsah

Na Konečného do Brna lístek za tisícovku i za pět. Vstoupí do ringu i těžkotonážní Pála?

Praha

Profesionální boxer Lukáš Konečný se bude bít o prozatímní titul mistra světa se Salimem Larbim v Brně. Datum je potvrzené na 5. dubna. Možná bude některé zápasy z galavečera přenášet i česká televize, je šance, že se v ringu představí i těžká váha Ondřej Pála. To zatím možná. Naopak jisté jsou ceny vstupného. Nejlevnější za 940 korun, nejdražší za 5 tisíc. To vše na večer, kde má být vrcholem boj o pás v lehké střední váze organizace WBO.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Lukáš Konečný s pásy pro profesionálního mistra Evropy a interkontinentálního šampióna organizace WBO.

Článek

"Je to obrovská šance získat doma takto prestižní pás, pokud by se mi to nepovedlo, tak nejspíše i moje poslední šance, proto budu potřebovat podporu každého fanouška boxu," řekl pro stránky profiboxing.cz Konečný. Lístky do haly, která má kapacitu necelých pět tisíc míst, jsou v prodeji od pondělí a lze je zakoupit přes Ticketportal.

O tom, zda bude historický souboj vysílat jedna z českých televizí, zatím není známo. Jedná se. "Zatím jsme jen domluveni s německou kabelovou televizí. S českými televizemi nyní probíhají intenzivní jednání," řekl Konečný.

"Záleží na podmínkách dohody. Musí se rozhodnout brzo také proto, že jde o Brno a museli bychom sami vyrábět signál, což náklady také zvyšuje," pověděl ředitel Nova Sportu Marek Kindernay. Právě tato televize měla vysílat zrušené bitvy s Dzinzirukem i Bajsangurovem.

"I kdyby ale byl galavečer v televizi, určitě diváci neuvidí všechny zápasy," připomněl Konečný s tím, že se jeho stáj SES snaží domluvit zápasy především s českým obsazením. "Fanoušci určitě uvidí ve velké hale sportovního areálu Vodová talentovaného Martina Parlagiho, nejspíše i Štěpána Horvátha, z německé stáje přijedou Tommy Altmann a Christina Hammerová. Mělo by se jednat celkem o šest zápasů," dodal Konečný.

A ve hře je i Ondřej Pála.

Reklama

Související témata: