Hlavní obsah

Ring volný, Heroes Gate otevírá sedmou oponu MMA, K1 a boxu

Praha

Vyznavači bojových umění odpočítávají hodiny. Ale už v pátek na pražském Podvinném mlýně od 18:30 se dočkají. Ivan Buchinger, Roman Kracík, Tolja a David Hunanyanovi, Tomáš Mrázek či Tomáš Adámek. I ti vkročí do ringu. Devět zápasů MMA, K1 a boxu. To jako nabízené menu sedmého dílu Heroes Gate.

Foto: www.heroes-gate.cz

Plakát pro Herose Gate 7

Článek

„Každý z chlapů má své, každý je osobností. Všechny zápasy budou stát za to," nechal se slyšet pro Profiboxing.cz promotér a boxer Ladislav Kutil.

Fanoušci se v pátek večer mohou těšit na mistra světa Ivana Buchingera. Poprvé se jako boxer představí Anatoly Hunanyan a po letech si to spolu rozdají Roman Kracík s Tomášem Mrázkem.

„Děláme to pro lidi, ty to zatím moc baví a my jsme rádi. Dokud to bude fanoušky bavit, budeme Heroes Gate dělat," pronesl Kutil, který se nejvíce těší na Buchingera. „Ale každý si přijde na své. Hodně mě zajímá zápas Tojly, který jde poprvé v kariéře box, navíc má proti sobě bývalého amatérského mistra České republiky, takže velmi těžkého soupeře," přidal Kutil, který pro duel Kracík vs. Mrázek vidí favorita v prvně jmenovaném. „Tomáš je skvěle fyzicky nadřený. Před dvěma lety s Lubošem (Šudou) také výkonem překvapil, klidně by mohl překvapit i tentokrát," dodal Kutil.

„Budu muset být rychlejší, je těžší, je prý na tom teď hodně dobře silově. Údery v supertíze jsou hodně nekompromisní. Těším se, všichni lidé sedí blízko, je tam velký kontakt s diváky," nemůže se Kracík dočkat pátku.

Zápasy Heroes Gate 7
MMA
Do 72 kg: Ivan Buchinger (Slovensko) vs. Oliver Sudač (Chorvatsko)
Do 77 kg: Matúš Laincz (Slovensko) vs. Matej Truhan (Chorvatsko)
Do 88 kg: Martin Šolc (ČR) vs. David Marcina (Rakousko)
Box
6 kol, polotěžká váha: Tomáš Adámek (ČR, 17-1-6) vs. Josef Obešlo (ČR, 1-1-4)
6 kol, těžká váha: Roman Kracík (ČR, 33-1-9) vs. Tomáš Mrázek (ČR, 7-5-32)
6 kol, střední váha: Anatolij Hunanyan (ČR, debut) vs. Michal Vosyka (ČR, 1-0-0)
K1
Do 68,5 kg: Martin Gaňo vs. Martin Kališ
Do 76 kg: David Hunanyan vs. Peter Bezuška
Do 86 kg: Jan Vlasák vs. Dario Kadič

Reklama