Hlavní obsah

VIDEO: Tohle muselo bolet! Baseballista Harper tvrdě narazil a musel na šití

Los Angeles

Hlavou zeď neprorazíš, tvrdí okřídlené přísloví. Bryce Harper z Washingtonu v pondělním utkání Národní ligy zámořské MLB proti LA Dodgers zjevně netoužil jeho znění testovat, nicméně i on nechtěně okusil tvrdost ochranného valu. Ve snaze zachytit odpálený míček se polař hostujícího týmu dobře nezorientoval a v plné rychlosti nešťastně narazil do zdi kryté výsledkovou tabulí. Výsledek? Pořádná boule a tržná rána na bradě, kterou muselo spravit jedenáct stehů.

Bryce Harper v MLB tvrdě narazil

 
Článek

Ke kolizi došlo v páté směně za stavu 6:0 pro Washington, kdy se Harper pokoušel zachytit odpal domácího A.J. Ellise. Nejenže neuspěl, ale dezorientován navíc prudce narazil do výsledkové tabule a otřesený zůstal několik vteřin ležet. Po chvíli se však zvedl, v doprovodu lékaře týmu zamířil s krvavým zraněním do kabin a později také na rentgen kvůli podezření na zranění levého ramena.

„Bryce bude v pořádku. Myslel jsem, že má otřes mozku, nebo tak něco, ale naštěstí je všechno ok. Je to tvrdý kluk," prohlásil na adresu dvacetileté hvězdy svého celku manažer Washingtonu Davey Johnson.

Washington Nationals nakonec i bez zraněného Harpera utkání vyhráli 6:2.

Reklama

Související témata: