Hlavní obsah

Ranařka se vrací do klece ve stylu Rockyho. Získá zpět korunu?

Nejznámější jméno v podání ženského MMA se vrací do klece. Ronda Rouseyová se chystá 30. prosince na UFC 207 v Las Vegas. Před rokem poznala první prohru, konec kralování, předání pomyslné koruny. Teď se chce vrátit ve velkém stylu. I proto připravila motivační video ve stylu slavného boxera Rockyho. To jako mediální hra, v reálu proti ní bude stát Amanda Nunesová.

Foto: Twitter

Profesionální bojovnice MMA Ronda Rouseyová na titulce Sports Illustrated.

Článek

Rouseyová vládla tři roky bantamové váze, často byla přirovnána k Tysonovi. Oba byli schopni poslat k zemi soupeře v prvním kole. Jenže spanilá jízda se zadrhla na UFC 193, kdy nečekaně zvítězila Holly Holmová.

Smutek a rozčarování pro padlou královnu. Zklamání po čase zmizelo a přišla další fáze, příprava na návrat ve velkém stylu. Dřina, trénink, držela se v ústraní. Předposlední den roku 2016 se vše změní, vstoupí opět pod reflektory, kde ji budou sledovat tisíce fanoušků. I když současnou držitelkou mistrovského pásu je Nunesová, většina se zajímá více o soupeřku.

Bilance Rouseyové je 12 výher a 1 porážka, Nunesová se pyšní 6 vítězstvími a 1 prohrou. Brazilka, která vstoupila do UFC v roce 2013, dostala konečně zápas snů. Absolutní pozornost všech na připravovanou show a bitva proti Američance na její domácí půdě. „Chtěla jsem vidět její obličej ve skutečnosti, byl to pro mě velký okamžik," řekla úřadující šampiónka, když se potkala s bývalou vládkyní.

Soupeřku sleduje každý den

„Nevím, jak to vysvětlit. Od té doby, co jsem se dostala do UFC, vždycky jsem myslela na zápas s ní. I když jsem měla jiné soupeřky, trénovala jsem na Rondu Rouseyovou," pověděla Nunesová pro server mmamania.com.

Když Američanka vítězila, každý si ji předcházel, Brazilka si budovala pozici, jméno a renomé. „V té době byla ona vítězka, teď jsem mistryně já a ona je moje výzva. Jak bláznivé to je? Ona je opravdu tvrdá, ale jestli ukážu svoje přednosti, zvítězím. Víme o Rondě všechno, sleduji ji každý den, vím co má dobré i špatné," dodala Nunesová.

Den před Silvestrem se ukáže, kdo je lepší.

Reklama

Související témata: