Hlavní obsah

Mezi pěstmi v Praze došlo i na nečekanou žádost o ruku

Praha

Žádné ovace a nadšení z tenisových výměn. Centrální kurt na pražské Štvanici zažil o víkendu jinou show. Adrenalinu si při galavečeru Oktagon 3 užilo na dva a půl tisíce fanoušků bojových umění. Ti zhlédli jedenáct zápasů a rozhodně se nenudili. Nečekaně došlo i na pokleknutí a žádost o ruku.

Foto: Facebook: OKTAGON MMA

Nástup do klece, i to je show pro fanoušky, na Štvanici jich přišlo okolo 2500 tisíc.

Článek
Fotogalerie

Ideální počasí a atraktivní místo. Kdo přišel, mohl být spokojený. Pětihodinový příval emocí a bojů, které bavily. Dvacet chlapů a dvě dámy, taková byla fight karta na Štvanici.

Šest předzápasů a pět, které byly vepsány a hlavní kartu. Jména, která přitáhla diváky do tenisových sedaček.

Pět zápasů na hlavní kartě

Alex Cverna vs. Bob Voves. Český souboj těžkých vah. Voves prohrál v prvním kole, po zápase přiznal zranění kolene. Kop soupeře do problematického místa a byl konec. Cverna ho ale nedobil, viděl, že soupeř už nekladl odpor. Následně získal diváckou cenu fair play.

Ilja Škondrič vs. Michal Bobrowski. Zkušenost proti mládí, nakonec se radoval Polák, který si poradil se sedmatřicetiletým Slovákem.

Miroslav Štrbák vs. Matěj Kuzník. Podle mnohých zápas, který nadchl nejvíce. Nakonec vyhrál po TKO osmadvacetiletý Štrbák.

Gábor Boráros vs. Mohamed Sayah. Početná základna slovenských fanoušků byla na nohou. Ti chtěli vidět vyhrát svého oblíbence, ale Francouz Sayah si vše pohlídal. Lékaři museli Barárose několikrát ošetřovat, jeho obličej nevydržel, nakonec byl z tohoto důvodu duel předčasně ukončen.

Attila Végh vs. Paul Byrne. Ir, který je tréninkovým partnerem Conora McCgregora nastoupil absolutně soustředěný, byl jako zeď, ale v hlavním zápase večera se radovala legenda slovenského MMA. Po třech kolech vyhrál Végh, bývalý šampión Bellatoru, což je druhá nejprestižnější organizace MMA.

Reklama

Související témata: