Hlavní obsah

Ve Vídni se chystá pokerový svátek

Jistě jste si všimli, že vás hodně informujeme o výsledcích a průběhu turnajů European Poker Tour. Je to především proto, že se jich často účastní i naši špičkoví hráči Martin Staszko, Vojta Růžička nebo Ondřej Vinklárek. Ve světě má ovšem o něco větší zvuk série World Poker Tour (WPT), jejímž hlavním partnerem je partypoker.com. Málokdy se ale hrává v Evropě, a proto tento turnaj naši profesionálové tak často nehrávají. Začátkem dubna se WPT včetně 2 vložených superakcí odehraje ve městě, jehož třetina obyvatel je původem z České republiky.

Foto: partypoker.com

Jen 300 kilometrů od Prahy bude v dubnu k vidění naprosto úžasná pokerová akce

Článek

V rámci Vídeňské zastávky World Poker Tour (4.-10. dubna) se odehraje speciální turnaj Party Poker Premier League. Kupodivu se nebude hrát fotbal, jak to většinou v rámci Premier League bývá. Takže na souboj Rosického s Čechem opravdu nedojde.

Do turnaje se startovným ve výši 125 000 dolarů se již přihlásila celá řada zvučných jmen pokerového nebe. O zábavu se bude starat především náš oblíbený Tony G, ikona partypoker.com.

Vzhledem k výši buy-inu lze turnaj bez nadsázky označit jako Super High Roller. Z pravidelných účastníků této akce bude chybět "nýmand" mezi skutečnými pokerovými profesionály Phil Hellmuth. V kuloárech se spekuluje o tom, že už si i sám velký náfuka začíná uvědomovat, že ho přehrávají nejen staří pardálové typu Doyla Brunsona, ale především i hráči jeho generace a agresivní mladíci rekrutující se víceméně ze všech on-line heren.

Nechce se mu vyhazovat vlastní peníze, když ví, že by byl zase všem jen pro smích a ani se mu nepodařilo sehnat sponzora, který by mu turnaj zplatil. Určitě ho dokáží zastoupit americké mladé pušky ukrajinského původu Yevgeniy Timoshenko a Eugene Katchalov, kteří již přislíbili účast.

Reklama