Rubriky:

Tenis

Opařená rozhodčí nevěřila vlastním očím. Tenista psal během pauzy na US Open smsku!

6. září 2016 15:23 - New York

Nevídanou situaci přinesl zápas 4. kola grandslamového US Open mezi Marcosem Baghdatisem a francouzským tenistou Gaëlem Monfilsem. Empirová rozhodčí Alison Hughesová načapala kyperského hráče, jak si během pauzy při výměně stran píše textovou zprávu na mobilním telefonu. Pravidla přitom nic takového nedovolují.

 

Geoff Burke, Reuters

Finalista Australian Open z roku 2006 vyndal za stavu 1:4 bez rozpaků z tašky svůj smartphone. Rozhodčí mu dala varování za nesportovní chování. „Jen jsem chtěl napsat zprávu své ženě," hájil se Kypřan po zápase před novináři.

Desátý nasazený Monfils zvládl roli favorita a duel vyhrál 6:3, 6:2 a 6:3. Jednatřicetiletý Kypřan následně přiznal: „Ano, porušil jsem pravidla. Varování bylo na místě. Ale v žádném případě vám neřeknu, co bylo obsahem té zprávy!" smál se Baghdatis.

jis, Sport.cz

Zrušit


Časová osa: Tenis

Filtr článků - Tenis


Podsekce:

   
  • Davis Cup 2016
  • Fed Cup 2016

Načítám data
Vyčkejte prosím, načítám data..