Hlavní obsah

Slavné Koloseum přivítalo tenisové hvězdy, ty si zde i zapinkaly

Řím/Praha

Tenis ve slavném Koloseu? Tak tuhle možnost dostali Maria Šarapovová a Tomáš Berdych na turnaji v Římě, a tak si spolu na nádherném místě zapinkali a zapózovali fotografům.

Foto: Stefano Rellandini, Reuters

Maria Šarapovová si v Římě zapinkala i v Koloseu.

Článek

Ještě než se naplno rozběhl turnaj v Římě, požádali pořadatelé Marii Šarapovovou a Tomáše Berdycha, aby jim trochu pomohli s propagací akce. Zavezli je do slavného amfiteátru a ruská kráska si zde zapinkala s českou hvězdou. Oba byli z toho zpestření nadšení a Šarapovová si zde i zatancovala.

Na oba teď už však zase čeká spousta práce. Třicetiletá Šarapovová se v Římě, kam dostala divokou kartu, probojovala do druhého kola. V něm v úterý večer narazí na chorvatskou hráčku Mirjanu Lučičovou-Baroniovou. „V prvním zápase jsem nehrála nejlépe, ale postoupila jsem, tak doufám, že v následujícím utkání svou hru zlepším,“ přála si před bitvou s pětatřicetiletou soupeřkou vítězka pěti grandslamů. Svou výhrou v prvním kole si navíc Šarapovová zajistila start v kvalifikaci ve Wimbledonu.

Postup do druhého kola si zajistil i Tomáš Berdych. V něm na něj čeká argentinský kvalifikant Carlos Berlocq. Doposud se spolu střetli čtyřikrát, z toho třikrát se z výhry radoval jednatřicetiletý český tenista.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.