Hlavní obsah

Nejvíc soutěžících by zklamal Villach

Výhra rakouského Villachu je největším dnešním hitem mezi zápasy soutěže na Eurotip.cz. Nejvyšší tým první hokejové ligy našich sousedů přivítá na svém ledě Graz a pokud neuspěje, pokazí sázku 522 lidem.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Důvod, proč si tolik lidí dalo Villach na tiket, je zřejmý na první pohled; tým má doma bilanci 8-0-0 a skóre 36-16. Hostům z Grazu se oproti tomu venku vůbec nedaří - na stadionech soupeřů ještě ani jednou nedokázali zvítězit po šedesáti minutách a z osmi utkání mají pouhé tři body. 521 lidí si myslí, že Graz neuspěje ani dnes a vsadili si na to s kursem 1.40. Dalších 53 soutěžících se spokojilo s nižším kursem na neprohru Villachu a jen tři věří, že Graz dnes neprohraje.

Dokonce ještě více lidí než na tento zápas si vsadilo na duel německé bundesligy Dortmund - Cáchy. Ani Dortmund zatím doma neprohrál, příliš bodů ale ztratil za remízy. Na svém stadionu dokázal porazit jen Hamburk, v dalších čtyřech zápasech se se soupeřem rozešel smírně. Není proto divu, že kromě 517 sázkařů, kteří si vsadili jedničku s kursem 1.60 jich 144 jistilo výhru domácích remízou. Na to, že Cáchy v Dortmundu uhrají alespoň bod, si potom vsadilo 25 účastníků soutěže.

Daleko jednoznačněji vidí tipující zápas druhé francouzské ligy Caen - Creteil. Caen se doma prezentuje fantastickou obranou - v sedmi zápasech na svém trávníku inkasovali pouze jednou, hned v úvodním utkání. Pokazit šňůru šesti zápasů bez obdržené branky se jim pokusí tým, který venku ještě nevyhrál a má záporné skore 4-12. Bookmakeři proto za favorita považují Caen, který si s kursem 1.50 přidalo na svůj tiket 481 soutěžících. Jeden člověk zkusil remízu a čtyři věří dokonce ve výhru hostů.

Druhým hokejovým utkáním mezi nejtipovanějšími zápasy je souboj v norské lize Frisk/Asker- Trondheim. Domácím se konečně začalo dařit i na stadionech soupeřů; tam odehráli tři zápasy v řadě, z nichž dva vyhráli. Po více než dvou týdnech se znovu představí na svém ledě. Soupeřem jim bude Trondheim, který se v posledních sedmi utkáních radoval jedinkrát. Černou šňůru by podle většiny soutěžících neměl ukončit ani dnes - 460 lidí si vsadilo jedničku v kursu 1.35, dva lidé zkusili štěstí s remízou a další dva si dali na tiket výhru hostů s vysokým kursem 6.00.

Skvělou formu prokazují v posledních týdnech fotbalisté Stuttgartu. Hráči Armina Veha neprohráli už sedmkrát za sebou a jsou díky tomu na druhém místě bundesligy, pouhé dva body za vedoucími Brémami. Dnes doma přivítají Hamburk, který má letos na svém kontě zatím jediné vítězství. Dnes by se podruhé radovat neměl - to si alespoň myslí 332 soutěžících, kteří si vsadili jedničku s kursem 1.85, a dalších 137, kteří tipují buď neprohru domácích nebo remízu. Deset lidí si vsadilo neprohru hostů a jen tři věří, že si Hamburk připíše druhou letošní výhru.

Reklama