Hlavní obsah

Tottenham dnes hostí Liverpool

Zajímavý zápas jednadvacátého kola Premier league se odehraje v severní části Londýna na White Hart Lane, domácím stánku Tottenhamu. Kohouti zde přivítají Liverpool, který má momentálně na svém kontě pouze o tři body více.

Článek

Svěřenci Martina Jola vstoupili do letošní sezony bídně, ale v poslední době konečně prokazují své ambice a silný kádr. V tuto chvíli jsou na sedmé příčce tabulky elitní anglické soutěže. Slabinou mužstva je jednoznačně defenzíva; šestadvacet inkasovaných branek během dvaceti zápasů je opravdu dost na celek, který chce bojovat o příčky zajišťující evropské poháry. S čistým kontem nevyvázli Kohouti ani z minulého zápasu s Aston Villou, který rozhodl svými dvěmi brankami Jermaine Defoe. Koho dnes Jol zařadí na hrot po boku Defoeho je zcela jasné; zranění jsou totiž Mido i Robbie Keane a Dimitar Berbatov je tak jasnou volbou. Na hřišti se neobjeví dva krajní záložníci - Jermaine Jenas a Aaron Lennon.

Start Liverpoolu do aktuální sezony nebyl zrovna růžový, ale postupně svěřenci Rafaela Benitéze našli svou sílu. Ta se projevuje především v domácím prostředí, kde Reds klopýtají jen zřídka. Venku už je to o hodně horší; díky těmto faktům jsou momentálně šestí a na třetí Arsenal ztrácí pouhé dva body. "Naše hra není zrovna nejlepší. Moc často střídáme různé způsoby hry a to není dobré. Potřebujeme toto zlepšit - musíme být klidnější," řekl španělský manažer ve službách Liverpoolu - Rafael Benitéz. Ten dnes zařadí zpět do základní sestavy uzdraveného Dirka Kuyta a pouze na lavičku náhradníků tak usedne Peter Crouch. Liverpool má k dispozici kompletní kádr a v základní jedenáctce se s velkou pravděpodobností neobjeví ani Jermaine Pennant, Luis Garcia a Sami Hyypia.

Jestliže budete dnes hledat utkání s favoritem, tak právě toto utkání do vašeho výběru nepatří. Na Tottenham vypsali bookmakeři společnosti bwin kurs 2.60. Remízu si vsadíte s kursem 3.10 a na vítězství hostů z Liverpoolu za kurs 2.55. Na koho si vsadíte, se můžete rozhodnout klidně až v průběhu zápasu a to díky live sázkám, které rovněž najdete u společnosti bwin.

Reklama