Hlavní obsah

Vyšvihne se Real Madrid do čela?

Páté kolo Primera division má dnes na programu dohrávku, kterou hostí Santiago Bernabeu, domácí stánek Realu Madrid. V utkání s Betisem Sevilla bude Bílý balet bojovat o první příčku tabulky.

Článek

Real vstoupil do letošní sezony úspěšně na všech frontách. V úvodním zápase Ligy mistrů si poradil s Werderem Brémy a podobně si prozatím vede v domácí soutěži. Společně s FC Barcelonou je jsou svěřenci Bernda Schustera v tuto chvíli jediným neporaženým celkem, když šňůru třech úvodních výher přerušili o uplynulém víkendu remízou ve Valladolidu.

Dnes by se však chtěli rozhodně vrátit na vítěznou vlnu a samozřejmě také potěšit domácí fanoušky. „Nečekáme snadný zápas, soupeř se chystá zvítězit.“ řekl německý kouč ve službách Bílého baletu, který dnes už počítá s Wesley Sneijderem, jenž o víkendu odpočíval. Chybět by naopak měl kanonýr Ruud van Nistelrooy, jehož pravděpodobně nahradí Javier Saviola. Mimo hru jsou stále stopeři Pepe a Metzelder.

Betis byl na začátku sezony označován za černého koně letošního ročníku La ligy, což však prozatím nepotvrdil. Ve čtyřech odehraných kolech totiž vybojoval pouhé dva body, když horší už jsou v tabulce pouze Levante a Getafe. „Dříve nebo později se naše výkony zvednou. Tým byl před sezonou fantastický a výsledky určitě přijdou,“ věří Juan Pablo Caffa, forvard Betisu. Trenér Hector Cuper má stále problémy s marodkou; chybět dnes budou Lima, Jose Mari, Arzu, Damia Abella, Hugo Pavone, Alberto Rivera a Nano.

Real je dnes právoplatně pasován do role favorita, když na něj bookmakeři společnosti bwin vypsali kurs 1.25. Remízu ocenili hodnotou 5.00 rovných a výhru Betisu si můžete vsadit s kursem 10.00.

Reklama