Hlavní obsah

Trápící se Monako přivítá Rennes

Francouzská Ligue 1 má dnes na programu dohrávku 31. kola, ve které se může Monako dotáhnout na desáté Rennes. Hosté však už pět kol neprohráli a svou kůži ani dnes nedají jistě zadarmo.

Článek

Naopak Monako v poslední době dosti tápe, jelikož naposledy vyhrálo 23. ledna se Sochaux a momentálně navíc prožívá sérii tří porážek v řadě. Další nepříjemnou skutečností je střelecká produktivita, jelikož během posledních osmi kol se červenobílí trefili do černého pouze dvakrát a to je sakra málo. Svěřenci brazilského kouče Ricarda Gomese tak už nutně potřebují něco uhrát a to i z toho důvodu, že se blíží sestupovému pásmu.

„Situace začíná být vážná, jelikož poslední neúspěchy srazily i naši psychiku. Způsob, kterým ztrácíme body je navíc poměrně jasný, v posledních šesti zápasech jsme inkasovali 16 branek. Myslím, že potřebujeme vyhrát, aby jsme dostali zpět ztracenou sebedůvěru. Je před námi sedm zápasů, v nichž musíme situaci vyřešit,“ řekl brankář Flavio Roma, který nosí kapitánskou pásku. V dnešním zápase nepomohou Monaku vykartovaní Jerko Leko a Francois Modesto. Na hřišti se neobjeví ani zraněný Jeremy Menez.

Jak už bylo zmíněno, Rennes se naopak nyní poměrně daří. Svěřenci trenéra Guye Lacombeho vyhráli poslední tři domácí zápasy a venku dvakrát dokázali získat bod za remízu. Díky těmto výsledkům se vyšplhali v tabulce na 10. příčku, což není vůbec špatné a dá se říci, že se mohou poprat o evropské poháry, jelikož pátí Le Mans mají pouze o čtyři body více. V dnešním zápase se hosté budou muset obejít bez zraněného Roda Fanniho a vykartovaného Oliviera Sorlina.

Utkání nemá podle bookmakerů společnosti bwin výrazného favorita. Na domácí si můžete vsadit s kursem 2.20. Remíza je oceněna hodnotou 2.90 a na výhru Rennes nabízí stejná společnost kurs 3.10.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.