Hlavní obsah

Duel expertů: 71. kolo

Na anglické soutěže se v tomto kole Duelu expertů zaměřil Volnasek, kterému se před týdnem jeho soupeř o něco přiblížil. Bude se mu tento víkend dařit lépe? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 70. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Norrkoping - IFK GoteborgSivasspor - KayserisporTromso - Aalesund21021.901.953.6310/109/109/102:20:01:0kokoko
Celkem vsazeno: 1854Celkem výhra: 1875.55Úspěšnost: 101.2%
eurotiper - 70. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Galway - BohemiansFinn Harps - CobhGloria Bistrita - Steaua Bukurešť2111.531.953.608/108/107/100:22:22:2okkoko
Celkem vsazeno: 1460Celkem výhra: 1372.28Úspěšnost: 94.0%

71. kolo

volnasek
Leeds - Bristol RoversTip: 1Kurs: 1.56Vklad: 10/10Dnešní tipy jsem zaměřil výhradně na anglické ligové trávníky. Ve čtvrtém kole 3. ligy přivítá Leeds United celek Bristol Rovers. Domácí by se rádi vrátili mezi elitu a loni to dokazovali famózním způsobem. Letos budou určitě usilovat postoupit ještě výše, protože mužstvo na to má. Ve svém prvním zápase na vlastní půdě sice Leeds překvapivě prohrál s Oldhamem 0:2, zato však úspěšně těžil ze hřišť soupeřů, z nichž ze dvou zápasů přivezl 4 body. V tomto utkání je pro mě Leeds favoritem, i když BristolRovers nezačal sezónu vůbec špatně a v tabulce je výš pouze o skóre. Věřím, že domácí potvrdí roli favorita a udolají svého soupeře, nad kterým loni zvítězili 1:0 a 3:0.
Tranmere - NorthamptonTip: 0Kurs: 3.20Vklad: 8/10Třetí liga nabídne i zajímavý duel mezi celky Tranmere a Northamptonu. Domácí patří ke kvalitním mužstvům, ale letošní sezónu nezahájili příliš dobře. Doma sice svůj první zápas dovedli do vítězného konce, ale venku 2x prohráli a zatím se potácí těsně nad sestupovými vodami. Hosté jsou na tom zatím líp, ale hráli už dvakrát doma a venku svůj zatím jediný zápas prohráli. Souboj těchto celků nemá vyloženého favotita, i když větší šance se jistě dávají domácím. Já však předpokládám, že toto utkání skončí smírně v duchu tradice, kdy dva poslední vzájemné zápasy na půdě Tranmere skončily remízami 2:2 a 1:1.
Brentford - RotherhamTip: 0Kurs: 3.20Vklad: 9/10Ve 4. lize bude patřit k nejatraktivnějším duelům zápas dosud neporaženého Rotherhamu, který zavítá na půdu Brentfordu. Brentford ve svém prvním zápase doma rozdrtil Grimsby 4:0 a v tomto trendu bude chtít pokračovat i nyní, tím spíš, že na svého soupeře umí zahrát. Jednoduché to mít ale nebude, protože, jak se zdá, hosté jsou ve formě a podle výsledků zřejmě pomýšlí na postup do 3. ligy. Každičký bod proto určitě potřebují, a tak očekávám dost tvrdý a vyrovnaný souboj, který podle mě skončí spravedlivou remízou. Tipuji 1:1.
Eurotiper
Košice - ŽilinaTip: 1Kurs: 2.75Důvěra: 8/10Po šesti odehraných kolech slovenské ligy jsou v čele překvapivě Košice, které zatím neztratily ani bod. V dalším kole přivítají momentálně druhý tým tabulky a zároveň největšího favorita na titul, MSK Žilina. Žilinu čeká zápas s Košicemi jen čtyři dny po odvetě 2. předkola Poháru UEFA proti Slovanu Liberec, což může hrát do karet Košičanům. Těm se už loni podařilo Žilinu porazit 2:0 a při současné formě to mohou zopakovat.
Gefle - MalmoTip: 1Kurs: 2.70Důvěra: 8/10V 21. kole švédské ligy hostí 15. Gefle osmé Malmo. Domácí se momentálně nacházejí v pásmu sestupu se ztrátou tří bodů na záchranu. Ale v posledních dvou domácích utkáních ukázali, že záchrana nemusí být nereálné, když nejprve porazili Halmstad 4:0 a potom silný Helsinborg 3:0. V domácích zápasech proti Malmo se jim navíc daří, o čemž svědčí třízápasová vítězná série z posledních sezon. Proto očekávám, že Gefle zvítězí i nyní a získá důležité tři body.
Stromsgodset - Ham-KamTip: 1Kurs: 1.70Důvěra: 9/10V zápase mezi Stromsgodsetem a Ham-Ham jsou jednoznačným favoritem domácí. V jejich prospěch mluví současná forma i vzájemná bilance. Stromsgodset vyhrál tři z posledních čtyř zápasů, zatímco jeho soupeř čeká na vítězství už šest kol a už dlouhou dobu mu patří poslední místo v norské lizie. V posledních vzájemných zápasech - ještě ve druhé lize - byl Stromsgodset doma vždy úspěšnější a jeho vítězství očekávám i nyní.

Reklama