Hlavní obsah

Duel expertů: 95. kolo

Plný zásah si před týdnem připsal Volnasek, který po velmi povedeném kole znovu odskočil svému soupeři v Duelu expertů. Bude se mu stejně dařit i tento víkend, nebo Eurotiper stáhne něco ze své ztráty? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 94. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Brescia - BariLivorno - PiacenzaBayern - Dortmund0112.601.501.458/109/109/100:03:03:1okokok
Celkem vsazeno: 2438Celkem výhra: 2585.38Úspěšnost: 106.0%
eurotiper - 94. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Cagliari - AtalantaHuelva - Atl. MadridGuimaraes - Maritimo1111.952.952.309/107/107/100:10:32:1kokook
Celkem vsazeno: 1998Celkem výhra: 1913.30Úspěšnost: 95.8%

95. kolo

Volnasek
Antalyaspor - GalatasarayTip: 2Kurs: 1.68Vklad: 9/10Hosté z Istanbulu ztratili doma v minulém kole tři body až v poslední minutě zápasu s Kayserisporem a jen remizovali 1:1. Tím se zvětšil jejich odstup od vedoucí dvojice 1. turecké ligy Sivasporu a Trabzonsporu na čtyři body. Galatasaray se tedy pokusí v tomto utkání o plný bodový zisk proti Antalyasporu, který je těsně nad sestupovým pásmem a jehož výkony jsou střídavé. Na půdě hostů dokázal Antalyaspor překvapit v tomto ročníku remízou 1:1 a jistě by chtěl uspět i nyní. Věřím však více hostům, že již nedopustí podobné selhání z posledního zápasu a že v tomto duelu 20. kola potvrdí roli favorita výhrou a ziskem důležitých tří bodů zůstanou v boji o titul.
St. Johnstone - LivingstonTip: 1Kurs: 1.70Vklad: 8/10Ve druhé skotské lize začíná jít do tuhého, protože postupové místo mezi elitu je jen jedno. Tahákem 24. kola bude souboj lídra ligy se třetím Livingstonem. Domácí s 39 body mají před druhým Partickem náskok pouhých čtyř bodů a před Livingstonem šesti bodů. St. Johnstone má však kvalitní tým, i když v posledních třech zápasech vždy jen remizoval. Podle mě jsou však domácí v tomto utkání favoritem a věřím v jejich vítězství, protože hosté v posledních šesti zápasech  nijak neoslnili a jen jednou vyhráli. Navíc pro St.Johnstone mluví i vzájemná bilance, kdy v šesti zápasech proti tomuto soupeři vždy vyhráli (3x 2:0, 2x 5:2 a 1:0). Umí tedy na Livingston zahrát a to by měl potvrdit i v tomto dalším vzájemném zápase.
Osnabrück - MainzTip: 2Kurs: 1.95Vklad: 8/10Fanoušci Mainzu v minulém kole věřili, že jejich tým doma konečně po čtyřech kolech zvítězí. Fotbalisté to začali plnit, když po půlhodině hry vedli proti Mnichovu 1860 již 2:0, pak ale tento slibný náskok ztratili a byli rádi za remízu 2:2. Hosté, kteří jsou na třetí pozici a kteří jistě myslí na postup do bundesligy, by tak měli již bodovat naplno. V Osnabrücku by se jim to mohlo konečně podařit, protože domácí tým se nachází dvě příčky nad sestupovým pásmem a na psychice mu nepřidalo ani minulé kolo, kdy odjeli z Freiburgu s výpraskem 1:4. I když domácí na vlastní půdě nehrají špatně (3-6-1), proti favorizovanému Freiburgu, se kterým ve vzájemných zápasech vždy prohráli, jim nevěřím. Podle mého názoru zvítězí touha po postupu mezi elitu a Osnabruck utrpí druhou domácí porážku v tomto ročníku.
Eurotiper
Sparta Rotterdam - VitesseTip: 2 Kurs: 2.75 Vklad: 6/10O víkendu se v Nizozemsku odehraje 23. kolo tamní Eredivisie. Z jeho nabídky jsem si vybral dva zápasy, které podle mě skončí výhrou hostujících týmů. V prvním z nich zavítá Vitesse do Rotterdamu, kde změří síly s domácí Spartou. Vitesse se v posledních kolech ukazuje ve výborné formě, kterou přetavil v překvapivá domácí vítězství nad Ajaxem a Heerenveenem. Navíc se mu v Rotterdamu daří, v posledních dvou sezonách tu vyhrál shodně 2:1. Sparta podává v této sezoně podprůměrné výkony a na rozběhnutý Vitesse by to určitě nemělo stačit.
Nijmegen - Heerenveen Tip: 2 Kurs: 2.60Vklad: 6/10V dalším zápase nizozemské ligy na sebe narazí dva týmy z horní poloviny tabulky. Domácímu Nijmegenu patří 9. místo se ziskem 31 bodů. Hosté vybojovali o deset bodů víc, což jim zabezpečuje průběžnou pátou příčku. Heerenveenu se momentálně celkem daří, v posledních šesti kolech se pětkrát radoval z vítězství. Mimo jiné uspěl i na půdě Ajaxu nebo doma proti silnému Groningenu, prohrál jen s Vitesse těsně 0:1. Naopak domácí nepodávají tak vyrovnané výkony a v poslední době se začínají množit jejich porážky. Když se podíváme na vzájemnou bilanci, tak vidíme, že se o hodně víc daří Heerenveenu a jinak by tomu nemělo být ani nyní.
Chievo - Catania Tip: 1 Kurs: 2.10Vklad: 7/10Ve 24. kole italské Serie A hostí v důležitém souboji o záchranu předposlední Chievo čtrnáctou Catanii. Oba týmy dělí v tabulce sedm bodů, ale ještě před šesti koly byl tento rozdíl 16bodový. A právě těch šest kol trvá neporazitelnost Chieva, které během této série zaznamenalo dvě výhry a čtyři remízy. Oproti tomu Catania za stejné období získala jediný bod po remíze v Janově. I vzhledem k jejich předcházející vzájemné duely očekávám vyrovnaný zápas s lepším koncem pro domácí.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.