Hlavní obsah

Duel expertů: 98. kolo

Nevyvedené minulé kolo Duelu expertů přimělo Volnaska ke změně taktiky: na tento týden si připravil tři remízy, při jejichž tipování mívá slušnou úspěšnost. Bude ji mít v souboji s Eurotiperem i nyní? Sledujte Duel expertů!

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 97. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Ostrava - ŽižkovTilburg - HeraclesAuxerre - Toulouse1111.441.852.6510/108/107/100:00:31:1kokoko
Celkem vsazeno: 2512Celkem výhra: 2647.48Úspěšnost: 105.4%
eurotiper - 97. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Malaga - HuelvaAnkaragucu - HacettepeA. Karnten - Mattersburg1111.751.852.057/107/107/100:21:00:0kookko
Celkem vsazeno: 2063Celkem výhra: 1959.10Úspěšnost: 95.0%

98. kolo

Volnasek
Catania - SienaTip: 0Kurs: 3.10Vklad: 8/10Vzájemná utkání těchto týmů skončila v posledních dvou sezónách vždy smírně. I v tomto ročníku Catania uhrála na hřišti Sieny remízu 1:1, a tak bude tento víkendový duel opět zajímavý z toho pohledu, zda plichtová tradice bude zachována či nikoli. Většina sázkařů se jistě přikoní více na stranu domácích, kteří - zdá se - nabírají formu, což potvrdili i v minulém kole v Palermu, které deklasovali 4:0! I když Siena patří letos k nejhorším celkům venku a naplno nebodovala již šest kol v řadě, já osobně věřím na tradici a hostů ten tradičný bodík přeji.
Nancy - Le MansTip: 0Kurs: 3.10Vklad: 8/10Nancy, kterému patří zatím 14. příčka, přivítá na své půdě jedenáctý Le Mans. Domácí celek je podle posledních výsledků zřejmě v útlumu, protože na výhru čeká již 5 kol. Na podzim Nancy prohrálo na hřišti Le Mans 0:2 a má svému soupeři co oplácet. Jenomže proti tomuto celku jako by Nancy trpělo nějakým komplexem, protože ho neporazilo již třetí sezónu za sebou. Prolomit tuto nepříznivou bilanci se pokusí opět nyní, ale moc tomu nevěřím. Předpokládám sice, že se mírně vzchopí, ale pouze na bod - tipuji 1:1.
Amadora - BragaTip: 0Kurs: 2.70Vklad: 8/10Estrela utrpěla v tomto ročníku na půdě Sportingu debakl 0:5. V 21. kole se budou domácí chtít jistě vytáhnout a tuto vysokou pořážku svému soupeři vrátit, ale na výborně hrající hosty to podle mě stačit nebude. Navíc ve prospěch Sportingu mluví jasně i vzájemná bilance, s Amadorou neprohrál již tři sezony! Domácí na vlastním hřišti uhráli proti Sportingu vždy remízu a i nyní to podle mě vypadá na smírný výsledek. Estrela udělá zřejmě všechno pro zisk tří bodů, ale nakonec budou s bodem spokojené oba celky.
Eurotiper
Varteks Varaždin - Zadar Tip: 1 Kurs: 1.70Vklad: 7/10V Chorvatsku pokračuje nejvyšší soutěž třetím jarním kolem. Z jeho nabídky mě nejvíc upoutal zápas, v němž šestý Varteks hostí poslední Zadar. Varteks podává během celé sezony vyrovnané výkony, což mu stačí na pokojný střed tabulky. Na druhé straně, Zadar je mužstvo dvou tváří. V domácím prostředí získává hlavně v posledním období důležité body, ale venku působí úplně odevzdaně. V deseti zápasech na hřištích soupeřů získal jediný bod. A ve Varaždinu to také nebude mít jednoduché, tím spíš, že tu už 10 let nebodoval.
Heerenveen - Groningen Tip: 1 Kurs: 1.75 Vklad: 9/10Jedním ze šlágrů 26. kola nizozemské ligy bude zápas mezi čtvrtým Heerenveenem a šestým Groningenem. Oba týmy jsou pravidelnými účastníky nejvyšší soutěže, ale tato sezony jim vychází nad očekávání dobře. Heerenveen ztrácí na druhé Twente jen šest bodů a stále je reálně v boji o Ligu mistrů. V souboji s Groningenem hovoří v jeho prospěch vedle výborné formy a výhody domácího prostředí i dva statistické ukazatele: už sedm let po sobě Heerenveen doma Groningen zdolal a v letošní sezoně uspěl i na jeho půdě. Navíc Groningen neumí hrát s mužstvy, které jsou v tabulce před ním. V sedmi takových zápasech získal jen tři bodů po domácí výhře nad Ajaxem.
Osasuna - Gijon Tip: 1 Kurs: 1.70Vklad: 7/10Z vícero pohledů zajímavý zápas je na programu ve 26. kole španělské Primera Division. Remízový král Osasuna přivítá Gijon, který v této sezoně ani jednou neremizoval. Domácí jsou navzdory výborné sérii šesti zápasů bez porážky stále v sestupovém pásmu, ale na trápící se Gijon ztrácejí už jen dva body, a proto tento duel může výrazně promluvit do boje o záchranu. Rozhodujícím faktorem může být výhoda domácího prostředí. Zatímco Osasuna je doma velmi silná, což potvrdila plným ziskem bodů v posledních třech zápasech, Gijon venku už šestkrát po sobě prohrál.

Reklama