Hlavní obsah

Vyhraje Slavia v Plzni i podruhé?

PRAHA

Potvrdit úterní vítězství v Plzni chtějí hokejisté Slavie i ve středu. Pokud se jim to podaří, povedou svěřenci trenéra Vladimíra Růžičky 3:1 a semifinálovou sérii budou moci v pátek ukončit na vlastním ledě.

Článek

V úterý Slavia vrátila do branky mladičkého Furcha a osmnáctiletý gólman se za důvěru odvděčil spolehlivým výkonem. Plzeňští postrádali nemocného obránce Smreka, do sestavy se vrátil uzdravený Cartelli. Koho budou moci Západočeši nasadit ve středu, není zatím jasné. Brankářská jednička Chábera po druhé třetině přepustila pozici Francouzovi.

Třetí semifinále přineslo taktické šachy, oba trenéři se snažili nasazovat na útoky soupeře vlastní nejvhodnější formace. Pražanům se dařilo omezit pohyb produktivní první formace Vlasák-Straka-Vostřák, která obstarává většinu plzeňských gólů.

Domácí působili unaveně a pokud ve středu nepřidají, budou blízko ukončení série. Slavia potvrdila dlouhodobé statistiky, v západočeské metropoli v základní hrací době neprohráli od prosince 2004.

Podle bookmakerů Tipsportu je přes prohru Plzeň mírným favoritem čtvrtého semifinále, na výhru domácích vypsali kurs 2,25. Na další vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 2,40. Pokud chcete vsadit remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,00.

Reklama