Hlavní obsah

Mistr otevírá bundesligu!

Nelehkou cestu za obhajobou německého titulu dnes zahájí fotbalisté Wolfsburgu. Překvapivý vítěz minulé sezony v předehrávce prvního kola bundesligy nastoupí proti Stuttgartu. Zápas si můžete tipérsky vychutnat minutu po minutě při Live sázkách.

Článek

Bookmakeři Tipsportu v dnešním zápase dávají více šancí na úspěch Wolfsburgu, na jeho výhru lze sázet v kursu 2:1. V případě vítězství Stuttgartu máte šanci znásobit svůj vklad kursem 3,35:1. Pro nerozhodný výsledek je k dispozici kurs 3,2:1.

Fanoušci Wolfsburgu si spokojeně mnou ruce. Úspěšný trenér Felix Magath sice uchopil žezlo v Schalke, hlavní hráčské opory však smečku „vlků“ neopustily. Zůstal Grafite i Edin Džeko, který nedostal svolení k odchodu do AC Milán. Oba famózní útočníci v minulé sezoně zaznamenali rekordních 54 branek a svému týmu vystříleli titul. O místo v základní sestavě zelenobílých bojuje český stoper Jan Šimůnek. Pokud si myslíte, že se úderka Wolfsburgu v dnešní premiéře prosadí, přihrajte útočníkům na gól. Grafite vám může vystřelit kurs 2,2:1, Džeko bude pálit na branku s kursem 2,3:1.

Stuttgart v létě utrpěl velkou ztrátu, do Bayernu Mnichov odešel klíčový forvard Mario Gomez. Klub s tradičně vysokými ambicemi však našel náhradu, z Petrohradu do Německa zamířil Pavel Pogrebňak. Další zvučnou posilou je běloruský záložník Alexandr Hleb, jenž působil v Arsenalu a Barceloně. Oběma hráčům můžete přihrát ve svých tiketech na gól v kursu 4,5:1. Utkání začne ve 20:30 hodin, přímý přenos vysílá ARD.

Dnešní menu fotbalových Live sázek obsahuje také souboj druhé bundesligy Karlsruhe – Aachen (18:00) a utkání druhé anglické ligy Middlesbrough – Sheffield United (21:00, přímý přenos Sport1). Změřte síly s bookmakery!

Reklama