Hlavní obsah

Vyhrajeme, zní z Barcelony i Realu před prestižním šlágrem

Bitva o vedení ve španělské La Lize pokračuje. Po remízovém zaváhání Barcelony v Bilbau se do čela vyhoupl Real Madrid, má ovšem náskok jediného bodu. Pokud Barca v nedělním šlágru tradičního rivala porazí, opět jej přeskočí. Real má soupeři co vracet, v minulé sezóně oba šlágry prohrál, doma dokonce 2:6.

Článek

Barcelona má nejlepší ofenzívu v lize, v jedenácti zápasech skórovala už 29x. Zároveň společně s Realem a Sevillou inkasovala jen osm branek. V aktuálním ročníku Katalánci vyhráli všech pět domácích zápasů při brilantním skóre 19:5.

Real je ale na hřištích soupeře silný, prohrál jen v Seville, remizoval v Gijónu a zbývající tři duely vyhrál. V minulém kole v městském derby na Atlétiku 3:2.

Oba celky trápí zranění největších hvězd. Domácí možná budou postrádat ofenzivní opory Ibrahimoviče a Messiho, Real se zase snaží dát do kupy portugalského kouzelníka Ronalda.

V minulé sezóně Barcelona doma Real porazila 2:0, jarní odveta skončila debaklem Bílého baletu. Katalánci si z Madridu odvezli vysokou výhru 6:2.

Na vítězství Barcelony si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Realu Madrid vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,45. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,45.

Reklama