Hlavní obsah

Legendární Turné dnes vrcholí!

Kdo zvítězí v 58. ročníku Turné čtyř můstků? Tajenka bude rozluštěna dnes v rakouském Bischofshofenu. Neváhejte a doskočte si v závěrečném závodě pro výhru!

Foto: Christof Stache, ČTK/AP

Skokan Jakub Janda v Oberstdorfu.

Článek

K celkovému triumfu v legendárním skokanském klání má nejblíže Andreas Kofler. Rakušan vede po třech závodech o téměř patnáct bodů před svým krajanem Gregorem Schlierenzauerem, lídrem Světového poháru. Pokud si myslíte, že Kofler v Bischofshofenu potvrdí své kvality a vyhraje, vsaďte si s kursem 10:1. Na jeho umístění do třetí příčky lze sázet v kursu 2,6:1. K možnosti, že závěrečný závod Turné skončí triumfem Schlierenzauera, bookmakeři nasadili kurs 2,15:1.

Také třetí pozice v průběžném pořadí před dnešním finále patří rakouskému skokanovi. Na vítězství Wolfganga Loitzla, jenž si podmanil Turné loni, sázejte v kursu 12:1. Nejdelší skok v kvalifikaci předvedl Rakušan Martin Koch, který dolétl až na 140 metrů, tedy jen tři metry od rekordu můstku. Na jeho vítězství v dnešním závodě sázejte s kursem 15:1.

Do posledního závodu Turné se kvalifikovalo trio českých skokanů Jakub Janda, Lukáš Hlava a Martin Cikl. Neuspěl pouze Roman Koudelka. Pro umístění Jakuba Jandy „na bedně“ je k dispozici kurs 80:1. Ve svých tiketech rovněž můžete porovnat vybrané dvojice skokanů, například Martina Cikla (2,62:1) s rakouským reprezentantem Manuelem Fettnerem (1,37:1). Finále Turné sledujte v přímém přenosu od 16:15 hodin na programu Eurosport.

Reklama