Hlavní obsah

Poradí si králové se žraloky?

Zajímavý souboj týmů z Pacifické divize nabízí aktuální program zámořské NHL. Los Angeles ve své aréně přivítá San Jose. Králové se potřetí za sebou představí na domácím ledě, v předchozích zápasech neuspěli. Když se však naposledy radovali z výhry, bylo to právě v měření se žraloky.

Foto: Ross D. Franklin, ČTK/AP

Hokejista Phoenixu Martin Hanzal (č. 11) napadá obránce Los Angeles Matta Greena.

Článek

Los Angeles je v Pacifické divizi třetí s 53 body. San Jose má na kontě o deset bodů více a je divizním lídrem. Králové pokračují v sérii zápasů na domácím ledě. V prvních dvou ovšem své fanoušky nepotěšili. Detroitu podlehli 1:2, St. Louis si zabalilo na cestu výhru 4:3. Uspěje Los Angeles na třetí pokus? Na vítězství Kings si můžete vsadit v kursu 2,5:1. Bookmakeři Tipsportu ovšem dávají větší šance na úspěch San Jose s kursem 2,25:1. Jestliže tušíte, že se v základní hrací době zrodí remíza, sklouzněte se po zámořském kluzišti s kursem 3,7:1.

Když se hráči Los Angeles naposledy radovali z výhry, bylo to na ledě Sharks. Hosté tehdy domácí žraloky dokonale zaskočili. Po dvou třetinách vedli už 5:0 a nakonec zvítězili 6:2. V dalších utkáních Sharks doma zdolali St. Louis 2:1 gólem v prodloužení a v minulém vystoupení podlehli Detroitu 1:4.

Vyberte si z široké nabídky příležitostí k tipování. Sázet lze na jednotlivé třetiny, počet gólů (např. šest a více branek s kursem 1,75:1), na první gól v utkání (Los Angeles s kursem 1,84:1) nebo střelce branek. Nejpilnějším kanonýrem domácích Kings je Anže Kopitar s osmnácti zásahy. Na gól slovinského centra v utkání se San Jose sázejte s kursem 3:1. Sharks spoléhají na gólové příspěvky Patricka Marleaua, jenž se zatím trefil devětadvacetkrát. Pokud předpokládáte, že pošle puk do branky Los Angeles, máte šanci „skórovat“ s kursem 2,3:1.

Reklama