Hlavní obsah

Tipsport hráči utkání tohoto kola se stali Jaroslav Černý a Michal Hubník

Ve 3. kole fotbalové Gambrinus ligy zvolili diváci vybraných televizních utkání Tipsport hráči utkání Jaroslava Černého ze Slavie a Michala Hubníka ze Sigmy Olomouc. Hlasující diváci ocenili především aktivitu obou hráčů na hřišti.

Útočník Sigmy Olomouc Michal Hubník

Článek

Slavia – FK Mladá Boleslav 1:0

Jaroslav Černý

Před utkáním se Jaroslav Černý dozvěděl, že nebude hrát se svým tradičním partnerem vse středové řadě, Peterem Grajciarem. Ten se vydává na turecké angažmá. Středová řada Slavie tak nastoupila ve obměněném složení. Nicméně slávisté situaci zvládli a právě Jaroslav Černý patřil jako obvykle k nejaktivnějším fotbalistům Slavie.Snažil se najít prostor pro přihrávku i zakončení.

Gól sice nedal, ale na vítězství Slavie má klíčový podíl. „Potřebovali jsme konečně vyhrát a já jsem rád, že se to podařilo. Hráli jsme vlastně první domácí zápas. Po předchozích dvou remízách jsme potřebovali bodovat naplno i kvůli našemu sebevědomí i postavení v tabulce,“ prohlásil Jaroslav Černý po zápase, který Slavia vyhrála díky hlavičce Stanislava Vlčka. Jaroslava Černého diváci kanálu ČT 4 vyhlásili Tipsport hráčem utkání. „Těší mě to, to přiznávám,“ řekl Černý.

FK Příbram – Sigma Olomouc 0:0

Michal Hubník

Fotbalová krása si dala v tomhle utkání volno. A tak se souboj Příbrami s Olomoucí změnil v taktickou bitvu, v níž domácí pečlivě bránili a hosté se pokoušeli rozběhat defenzívní val Příbrami. Tu a tam došlo na střelu. Tu úplně první vyslal Michal Hubník. A po celý zápas patřil k nejaktivnějším hráčům Sigmy.„Byl to těžký zápas. Domácí se soustředili na obranu a my na její překonáví. Chtěli jsme vyhrát a vrátit se do čela tabulky. Bohužel se to nepodařilo,“ litoval Hubník.

Za jeho aktivitu a snahu o rozvrácení příbramské obrany j diváci programu ČT 2 vyhlásili Tipsport hráčem utkání. „Dnes to asi měli těžké, ale mám samozřejmě radost,“ poděkoval Michal Hubník.

Reklama