Hlavní obsah

Anaheim by rád body i z Detroitu

, 15. března 2006

V NHL dochází nejen ke hráčským přesunům. Občas se i zde mění trenéři a někteří pak vysílají z jiné střídačky hráče proti svým bývalým svěřencům. Takovýto zápas čeká dnes trenéra Babcocka z Detroitu, který se znovu po čtrnácti dnech postaví proti Anaheimu.

Článek

Detroit může být nadále spokojen. Patří k nejlepším týmům v lize a velmi dobře si stojí i v tabulce redukované na posledních deset odehraných zápasů. Drobné problémy mu dělá jenom obrana. Osmnáct obdržených branek v posledních pěti zápasech není před blížícím se play off právě povzbuzujících. Proti dnešnímu soupeři vychytal na začátku měsíce čisté konto Osgood a trenér mu dá důvěru i dnes. V útoku by měl opět chybět Samuelsson.

Anaheim patřil minulý týden mezi aktivní týmy v přestupovém kolotoči. Poměrně výrazně zahýbal zvláště s obranou, kterou opustili Ozolinš a Carney. Do mužstva se po čase naopak zase vrátil útočník Friesen a nově přišel obránce O'Donnell. Klub rozhodně ještě nevzdal boj o první osmičku, ale do začátku dalšího týdne ho i s dneškem čekají hned čtyři utkání na cizích kluzištích. V normální hrací době prohrál v březnu zatím pouze s dnešním soupeřem a nějaké body by se mu hodilo získat zpět. Výhoda menšího počtu odehraných utkání mu nebude hrát do karet věčně.

Bookmakeři BetAndWin ovšem dnes favorizují jasně domácí celek. Na Detroit vypsali kurs 1,7. Hosté nejsou zvyklí na jeho ledě vyhrávat. V dlouhodobé části sezóny se jim to povedlo v jednom ze třinácti zápasů. Dnes si na Anaheim lze vsadit v kursu 3,8.

Reklama