Hlavní obsah

Příbram chce konečně na jaře bodovat

Třetí utkání v řadě za přítomnosti televize dnes odehrají fotbalisté Slavie. Před týdnem ztratily cenné dva body po remíze 1:1 s Plzní; dnes se ztrátu pokusí napravit proti Příbrami, která na jaře ještě nebodovala.

Foto: čtk

Brankář Příbrami Oldřich Pařízek v utkání 17. kola Gambrinus ligy v Teplicích.

Článek

Kvůli nepříznivému počasí byl odložen jediný zápas, který měla Příbram na jaře hrát doma. K dalším dvěma utkáním odcestovala k soupeřům a v obou prohrála 1:2 - v Teplicích a Olomouci. Dnes je čeká možná ještě těžší soupeř. Slavia je totiž s Libercem jediným týmem Gambrinus ligy, který doma neprohrál. Příbrami se navíc na Strahově nedařilo ani v minulosti - poslední bod si za remízu odvezla před čtyřmi lety.

Pražský klub si před týdnem dovolil luxus ztráty dvou bodů proti sotva průměrné Plzni. Kvůli tomu a kvůli už šťastným závěrům zápasů Liberce se mezera mezi sešívanými a lídrem tabulky zvětšila na dvanáct bodů. Do konce sezony je ještě daleko a Slavia má zápas k dobru, jestli to ale myslí s útokem na titul vážně, neměla by na svém stadionu zbytečně ztrácet body. "Věřím, že šance vepředu si vytvoříme a tentokrát je dokážeme i proměnit. Nebude to snadné, Příbram bude bojovat o první jarní body, ale my nechceme doma podruhé zklamat naše fanoušky," řekl pro stránky klubu kouč Slavie Karel Jarolím, který se dnes bude muset obejít bez zraněných Šventa a Hrdličky.

Bookmakeři dnes věří více třetímu týmu tabulky, na domácí proto vypsali kurs 1.40. Favoritem ale bylo Slavia i před týdnem; myslíte si, že má dnes Příbram šanci bodovat po vzoru Plzně? Pak si vsaďte třeba neprohru hostů s kursem 2.38.

Reklama