Hlavní obsah

Pozná dnes Watford poprvé chuť vítězství?

Už jen nováček z Watfordu čeká v letošní sezoně Premier League na své první vítězství. Právě dnes má velkou šanci to změnit, jelikož nastoupí na domácím hřišti proti oslabenému Fulhamu.

Foto: Digitalsport

Největší osobnost Watfordu Marlon King slaví svou branku společně s obráncem Lloydem Doyleym.

Článek

Watford se v minulém roce probojoval do Premier League z baráže. Ve finálovém utkání přehrál Leeds jednoznačně 3:0 a právem si tak zajistil po šesti letech vstupenku do hvězdné soutěže. Do nejvyšší soutěže ale nevstoupil vůbec dobře a po šesti kolech má na svém kontě pouze tři body za stejný počet remíz. Hra Watfordu není vůbec špatná, trpí ale špatnou produktivitou ofenzivních hráčů. Pouhé čtyři vstřelené branky mohly jen stěží přinést více bodů; o dva z těchto gólů se postarala největší letní posila Damien Francis, který přišel z Wiganu, a jednu branku má na svém kontě další Jamajčan ve výběru trenéra Boothroyda Marlon King. Boothroyd dnes nebude postrádat žádné hráče. "Cítím, že první vítězství přijde brzy. Hrajeme dobře a jsme schopni klidně vyhrát i 4:0 nebo 3:0, ale radši bych byl, kdyby jsme vyhráli třikrát 1:0 a měli o to více bodů," doufá v dnešní úspěch trenér.

Fulham vstoupil do letošního ročníku Premier League těžkou porážkou s Manchesterem United, od té doby si ale držel neporazitelnost. Tedy až do minulého kola, v němž hostil Chelsea a ve velice oslabené sestavě nedokázal jednomu z nejlepších mužstev na světě čelit. Dnes na tom bude podobně, trenér Chris Coleman totiž bude opět postrádat několik klíčových hráčů. Hrát jistě nebudou Mark Pembridge, Luis Boa Morte, Jimmy Bullard, Ahmad Elrich, Simon Elliott a Philippe Christanval, oproti utkání s Chelsea jsou už alespoň fit Papa Bouba Diop a Carlos Bocanegra. "Doufám, že dnes předvedeme bojovný výkon jako proti Chelsea, se kterou jsme sice prohráli, ale nehráli zase tak špatně. Proti Watfordu to nebude určitě jednodušší utkání, jelikož jsme v roli favorita a je tu jistě možnost mírného podcenění. Doufám, že to nebudeme právě my, s kým si Watford připíše první vítězství," konstatoval Coleman.

Podle bookmakerů společnosti bwin nemá toto utkání jednoznačného favorita. Na domácí vypsali kurs 2.30. Na remízu si můžete vsadit s kursem 3.15 a na vítězství Fulhamu najdete u bwin kurs 2.85.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.