Hlavní obsah

Šlágrem týdne finále fotbalové LM, finišuje hokejové MS

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili sobotní finále Ligy mistrů, v němž se o cennou trofej utkají fotbalisté Bayernu Mnichov a Interu Milán. V Německu k vyvrcholení směřuje hokejové mistrovství světa, na němž bojují i čeští reprezentanti. Fotbalová reprezentace se během přípravy v USA utká s Tureckem.

Foto: Kai Pfaffenbach , Reuters

Fotbalisté Bayernu mohou přidat třetí vítěznou trofej v sezóně - ilustrační foto.

Článek

V pondělí si můžete vsadit na další zápas českých hokejistů, na mistrovství světa se utkají s Lotyšskem. Slováky čeká duel s Finskem, Dánové změří síly s Běloruskem. Tenisová sezóna pokračuje v Nice, Štrasburku a Varšavě, Světový pohár družstev hostí Düsseldorf.

V úterý se o účast v pohárové Evropě porvou fotbalisté Plzně, kteří se ve finále Ondrášovka Cupu utkají na Letné s vicemistrem z Jablonce. Poslední duel osmifinálové části MS čeká české hokejisty, které čeká favorizovaná Kanada.

Ve středu se hrají dvě fotbalové přípravy, Rakušané hostí Chorvaty a Bulhaři se představí v belgickém Bruselu.

Hokejové MS pozná semifinalisty 

Ve čtvrtek poznáme vítěze fotbalové Ligy mistrů, zatím ale jen v ženském podání. Olympique Lyon se utká s Turbine Postupim. V Německu půjde na hokejovém MS již o semifinále.

V pátečním duelu 28. kola druhé fotbalové ligy se Třinec představí v Jihlavě. Čeští fotbalisté do 19 let s v moskevské kvalifikační skupině ME utkají s Itálií.

Druhá fotbalová liga pokračuje v sobotu třemi duely, ve španělském Madridu se o vítězství v prestižní Lize mistrů utkají Bayern Mnichov a Inter Milán. Česká fotbalová reprezentace se během přípravy v USA utká s Tureckem. V Kolíně nad Rýnem se hrají obě semifinále hokejového MS.

V neděli se rozhodne o hokejovém mistrovi světa, fotbalisté Chorvatska si k přípravě pozvali Wales. V Paříži odstartuje Roland Garros.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.