Hlavní obsah

Šlágrem týdne start fotbalové ligy, předkolo LM čeká Spartu

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili start nejvyšší české fotbalové soutěže, před jejím úvodním kolem se ve druhém předkole Ligy mistrů představí pražská Sparta a ostravský Baník čeká stejná fáze Evropské ligy. V Praze na Štvanici se hraje tenisový ECM Open, pokračuje cyklistická Tour de France.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Mistrovský titul budou obhajovat fotbalisté Sparty - ilustrační foto.

Článek

V pondělí se na Štvanici rozběhne tenisový turnaj ECM Prague Open, v Berouně pokračuje mistrovství světa v in-line hokeji organizace FIRS.

Tenisová sezóna i v úterý pokračuje v Palermu, Stuttgartu a Bastadu, v přípravě se fotbalisté Hradce Králové utkají s Čáslaví. Úvodními zápasy se rozběhne druhé předkolo fotbalové Ligy mistrů, do nějž zasáhne duelem v Liepaje pražská Sparta.

Stále pokračuje cyklistická Tour de France, ve středu si můžete u Tipsportu vsadit i na fotbalovou přípravu České Budějovice – Strakonice.

Ve čtvrtek čeká na vybrané fotbalové týmy úvodní zápas druhého předkola Evropské ligy, fotbalisté Ostravy se představí na hřišti WIT Georgia Tbilisi. V St. Andrews startuje tradiční golfové British Open.

Ligu startuje vršovické derby 

V pátek zahájí nový ročník fotbalové ligy duel Bohemians 1905 proti Slavii, pikantností je, že oba celky budou mít domácí stadion ve vršovickém Edenu.

V sobotu fotbalisté Slovácka přivítají Teplice, Sparta hraje v Hradci Králové. V Telči se jede Rallye Vysočina Telč, pátý závod MČR ve sprintrallye. Nejvyšší fotbalová soutěž startuje i v Dánsku a Rakousku.

V neděli má první fotbalová liga na programu čtyři duely, předkolo čeká Ondrášovka Cup. Na Saschsenringu se jede GP Německa, osmý závod MS silničních motocyklů.

Reklama