Hlavní obsah

Šlágrem týdne formule 1, startuje basketbalové MS žen

Událostí tohoto týdne jsme zvolili nedělní Velkou cenu Singapuru formule 1. Česká republika hostí mistrovství světa basketbalistek, domácí reprezentantky se na úvod šampionátu střetnou s Argentinou. Hned v pondělí se hraje derby mezi fotbalisty Slavie a Sparty. Pokračuje samozřejmě i hokejová Tipsport extraliga.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Španěl Fernando Alonso jásá, vyhrál pro italskou stáj Ferrari Grand Prix v Monze.

Článek

V pondělí se hraje velké pražské derby, Slavia hostí v dohrávce 9. kola Spartu. Ve Španělsku La Coruňa přivítá Getafe. V předkole Evropské ligy basketbalisté Nymburka zajíždějí na palubovku Charleroi.

V úterý si u Tipsportu můžete vsadit na tenisové turnaje – sezona pokračuje v Métách, Soulu, Bukurešti a Taškentu. Ve 3. kole Ondrášovka Cupu Dukla Praha hostí Jablonec, Třinec jede do Písku. Třetím kolem pokračuje hokejová Tipsport extraliga. V 5. kole německé bundesligy zatím stoprocentní Mohuč přivítá Kolín nad Rýnem, Bayern Mnichov se představí v Hoffenheimu.

Tuzemský fotbalový pohár pokračuje i ve středu, hraje se třetí kolo první hokejové ligy. Fotbalové soutěže mají na programu další kola v Německu, Španělsku i Itálii. Týmy hokejové NHL čekají přípravné zápasy.

Ve čtvrteční předehrávce 4. kola Tipsport extraligy hokejisté Sparty přivítají Slavii. V Brně odstartují české basketbalistky boje na mistrovství světa, soupeřkami budou Argentinky. Fotbalisté Juventusu Turín změří síly s Palermem.

Slovácko v předehrávce GL hostí Slavii

Fotbalisté Slavie se v páteční předehrávce GL představí na Slovácku, ve druhé lize Jihlava přivítá Kladno. Čtvrté kolo má na programu hokejová Tipsport extraliga. Basketbalisty Nymburku čeká odveta 1. předkola Evropské ligy proti Charleroi. Basketbalistky se na MS utkají s Ruskami.

V sobotu fotbalisté Sparty přivítají Mladou Boleslav, Brno zajíždí do Liberce. České basketbalistky se na MS v Brně utkají s Japonskem. Anglickou Premier League čeká šlágr mezi fotbalisty Manchesteru City a Chelsea, v Itálii mistrovský Inter Milán jede na trávník vicemistra AS Řím. Dosavadní největší překvapení bundesligy – fotbalisté Mohuče – se utká v Mnichově s Bayernem. Čeští volejbalisté odstartují MS v Itálii soubojem s Francouzi.

V neděli se v GL utkají oba nováčci Ústí nad Labem a Hradec Králové, lídr tabulky z Plzně přivítá Příbram. V hokejové Tipsport extralize se ambiciózní Třinec střetne se Spartou. Pokračují evropské fotbalové ligy, v Itálii se hraje volejbalové mistrovství světa, český výběr změří síly s Čínou. V Singapuru se jede další závod seriálu mistrovství světa formule 1.

Reklama