Hlavní obsah

Klokani v rozlučce s druhou ligou nasadí herce Trojana

Poslední utkání sezóny si mohou fotbalisté Bohemians 1905 vychutnat. Vytoužený postup do Gambrinus ligy si zajistili už s předstihem, a tak v sobotním duelu proti Ústí nad Labem plánují nasadit herce Ivana Trojana. Velkého příznivce Klokanů, který má v Družstvu fanoušků Bohemians čestné číslo 001, v zimě zaregistrovali ze strašnického Unionu na půlroční hostování.

Foto: Bohemians 1905, ČTK

Rehistrační průkaz Ivana Trojana, dočasné posily Bohemians 1905.

Článek

Bohemka má před posledním kolem desetibodový náskok před druhým postupujícím Čáslaví. Ústí je páté a má stejně bodů jako Dukla. Klokani naposledy remizovali v Třinci 1:1, Severočeši rozstříleli 4:0 poslední Fulnek. Hattrick nastřílel Veverka.

V sobotu by měl čtyřiačtyřicetiletý Trojan naskočit v závěru do hry, s nápadem přišel trenér Pavel Hoftych. „Svým startem Ivan upozorní na to, která Bohemka se stará o dobré jméno fotbalu a zároveň pomůže dobré věci,“ dodává na klubových stránkách Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905. Za každou minutu, kterou Ivan Trojan odehraje, dá klub 5 000 Kč na charitu, konkrétně na Klub nemocných cystickou fibrózou.

Právě v Ústí nad Labem odstartoval pražský tým svoji cestu za návratem do nejvyšší soutěže. Zápas rozhodl vlastní gól domácího Martykána. Bohemka doma v celé sezóně ani jednou v soutěži neprohrála.

Ústí může být s ročníkem spokojené. Po loňských problémem, kdy se jen s námahou zachránilo, bylo letos v klidu a sezónu zakončí na v horní polovině tabulky.

Na vítězství Bohemians 1905 si můžete vsadit v kursu 1,46, na výhru Ústí nad Labem vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,8.

Reklama