Hlavní obsah

Bochum se pokusí odlepit ze dna v Norimberku

Soubojem ze dna bundesligové tabulky je páteční předehrávka sedmého kola mezi Norimberkem a Bochumí. Domácí jsou čtrnáctí a stejně jako předposlední sedmnáctá Bochum mají na svém kontě zatím jediné vítězství.

Foto: Michaela Rehle, Reuters

Fotbalista Norimberku Marek Mintál - ilustrační foto

Článek

Norimberku se zatím doma nedaří. Na úvod ročníku prohrál se Schalke, po remíze ve Frankfurtu prohrál i druhý domácí zápas s Hannoverem (0:2). Napotřetí to Norimberku vyšlo, díky gólu Klugeho porazil Mönchengladbach.

Bochum naposledy prohrála s Mohučí 2:3, předtím si odvezla hladkou porážku 0:3 z Hoffenheimu. Jediné vítězství hosté získali nad v úvodu sezóny zoufalou Herthou Berlín s českým brankářem Drobným. Poslední tři zápasy Bochum prohrála, v sezóně už inkasovala hrozivých 14 gólů.

Domácí posledních pět zápasů s Bochumí neprohráli, dvakrát zvítězili a třikrát remizovali. Bochum naposledy uspěla v Norimberku v sezóně 2002/03.

Na vítězství Norimberku si můžete vsadit v kursu 1,9, na výhru Bochumi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,67. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Reklama