Hlavní obsah

Arsenal se v derby utká s Tottenhamem

V pohodě jsou v poslední době fotbalisté Arsenalu. Od zářijové prohry na Manchesteru City v lize jen naposledy remizovali na West Hamu, jinak vítězí a předvádějí pohledný fotbal. Navíc v týdnu v poháru vyřadili Liverpool. V sobotu se Kanonýři utkají s Tottenhamem, který naposledy překvapivě doma podlehl Stoke.

Foto: Kieran Doherty, Reuters

Fran Merida z Arsenalu se raduje z branky do sítě Liverpoolu.

Článek

Arsenal je v tabulce třetí a má zápas k dobru. Problémy má brankář Fabianski, vrátit mezi tři tyče by se tak mohl Almunia. Zranění jsou stále Rosický, Denilson a Walcott. V minulém kole ztratil, v dalším londýnském derby jim dva body po remíze 2:2 sebral West Ham.

Tottenham ale ztratil víc. Proti průměrnému Stoke se doma trápil a čtyři minuty před koncem dokonce inkasoval. Bolavý kotník trápí Lennona, jehož by měl nahradit Bentley. Zranění hlavy už setřásl stoper Woodgate.

Oba rivaly čeká už 162. vzájemný ligový duel, posledních deset let (19 zápasů) Arsenal v domácí soutěži se Spurs neprohrál. V únoru se oba týmy rozloučily po bezbrankové remíze.

Na vítězství Arsenalu si můžete vsadit v kursu 1,55, na výhru Tottenhamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,6. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.