Hlavní obsah

Třetiligový Alcorcón může opět smáznout miliardový Real Madrid

Ta zpráva zapůsobila jako blesk z čistého nebe. A málokdo jí na první přečtení věřil. Třetiligový Alcorcón ve Španělském poháru smetl Real Madrid 4:0. Slavný klub si potupnou porážkou uřízl ostudu jako hrom a pokud nechce skončit už ve 4. kole, musí dohánět čtyřgólovou ztrátu.

Foto: Paul White, ČTK/AP

Zklamaný Rafael Van der Vaart z Realu Madrid (vpředu). V pozadí se radují fotbalisté Alcorcónu z branky.

Článek

Real se před dvěma týdny nestačil divit. Madridský tým nenasadil některé své hvězdy, možná i proto už po čtvrthodině inkasoval po ráně Borjy Pereze. Ještě do přestávky si vlastní gól vstřelil Arbeloa, v druhé půli Ernesto a opět Perez završili debakl.

Madridský kouč Pellegrino postavil fotbalisty, jejichž celková hodnotu novináři vyčíslili na 3,5 miliardy korun. Alcorcón, jenž leží přibližně deset kilometrů jihozápadně od Madridu, proti tomu měl tým za třicet miliónů. Přes gigantický nepoměr Galácticos vyhořeli.

V tabulce Priméra División drží Real krok s první Barcelonou, na níž ztrácí jediný bod. V sobotu Bílý balet zvládl městské derby a z hřiště Atlétika si odvezl vítězství 3:2. Hosté vedli už 3:0, Atlético korigovalo Forlánem a Agüerem.

Na vítězství Realu Madrid si můžete vsadit v kursu 1,07, na výhru Alcorcónu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 17. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 8,5.

Reklama