Hlavní obsah

Fotbalisté Marseille i PSG chtějí z nudné šedi výš

Jen v šedivém průměru jsou dva slavné francouzské kluby. Marseille i Paříž pamatují slavily mistrovské tituly, nyní jsou na osmém a dvanáctém místě. Posunout se v tabulce výš mohou po páteční dohrávce 10. kola Ligue 1. V původním termínu se zápas nemohl odehrát, v týmu pařížského klubu vypukla epidemie prasečí chřipky.

Foto: Arnd Wiegmann, Reuters

Fotbalisté Marseille se radují z branky na hřišti Curychu v Lize mistrů.

Článek

Marseille, která v minulé sezóně skončila druhá za Bordeaux, před reprezentační přestávkou uhrála remízu v divokém zápase v Lyonu. Ten skončil 5:5, pět gólů padlo v posledních jedenácti minutách. Brandao zvyšoval vedení Marseille na 4:2, pak se dvakrát trefil (jednou z penalty) Lopéz a v 89. minutě upravil na 5:4 Bastos. V nastavení srovnal Mbia.

Paříž podlehla doma Nice 0:1, předtím ale zvítězila na hřišti Sochaux vysoko 4:1. Pro šestý celek minulého ročníku to ale byla jediná výhra od konce srpna a dvouměsíčním čekání.

Před rokem PSG v Marseille vyhrálo 4:2, celek z hlavního města by pochopitelně rád opět odjížděl s překvapivým vítězstvím.

Na vítězství Marseille si můžete vsadit v kursu 1,78, na výhru Paris St. Germain vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,3.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články