Hlavní obsah

Mladá Boleslav, která sází gól za gólem, přivítá rozjetý Baník

V ofenzivní pohodě hrající Mladá Boleslav hostí v nedělním duelu 15. kola Gambrinus ligy Ostravu. Baník je ale rozjetý, od zářijové porážky na Slavii neprohrál šestkrát v řadě. Oba celky jsou na dostřel špici, Ostrava se dokonce v případě vítězství může posunout na druhou příčku za Teplice.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Mladoboleslavský kapitán Marek Kulič (vlevo) v souboji o míč s Michalem Smejkalem z Teplic.

Článek

Domácí v posledních čtyřech zápasech nastříleli 12 gólů a jen první Teplice (27) mají na svém kontě více branek než 15 zásahů Středočechů. V minulém kole Boleslav zvítězila 3:1 v Českých Budějovicích.

Ostrava má po dosud neporažených Teplicích a Spartě nejméně proher, Baník porazily jen celky Jablonce a Slavie. V reprezentační přestávce Ostrava rozstřílela v modelové přípravě Ludgeřovice 8:0. Pro žluté karty nemůže nastoupit Neves.

Vzájemná bilance hovoří pro Mladou Boleslav, která z deseti zápasů vyhrála pět. Třikrát se radoval Baník, dvakrát skončil zápas nerozhodně. V minulé sezóně Ostrava vyhrála v Mladé Boleslavi 2:0, jarní odveta zase skončila vítězství Středočechů 2:0.

Na vítězství Mladé Boleslavi si můžete vsadit v kursu 2,2, na výhru Ostravy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,21. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Reklama