Hlavní obsah

Lavičkovo Sydney stále věří v titul, přivítá fotbalisty Mariners

Pouhých sedm zápasů zbývá do konce australské fotbalové ligy. A o titul stále bojují fotbalisté FC Sydney, které vede český trenér Vítězslav Lavička. Druhý tým tabulky se ve středečním duelu utká s Central Coast, Mariners jsou šestí. V Austrálii nyní na rozdíl od Evropy nemají v tomto ročním období potíže s počasím.

Článek

Sydney o víkendu remizovalo s vedoucím Melbourne 0:0 a zůstalo na druhém místě. Na špici tabulky ztrácejí svěřenci trenéra Lavičky tři body, v posledním kole se s Melbourne utkají znovu. Lavička nemůže počítat s Caseym, který je v disciplinárním trestu, a se zraněným kolenem laborujícím Danningem. V týmu je bývalý sparťan Karol Kisel.

Mariners se v poslední době nedaří, budou chtít zastavit sérii tří porážek. Dvakrát v řadě navíc Central Coast prohrálo doma, s Melbourne a Brisbane Roar. Po disciplinárním trestu se vracejí Heffernan a Hutchinson.

Z 15 vzájemných zápasů vyhrálo Sydney sedm, čtyřikrát se radovali Mariners. Koncem srpna se oba celky rozešly po bezbrankové remíze na Bluetonge Stadium, v říjnu pak favorit doma zvítězil 1:0.

Na vítězství Sydney si můžete vsadit v kursu 1,95, na výhru Central Coast vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Reklama