Hlavní obsah

Tygři obrali Chelsea, teď mohou zaskočit Manchester City

Již s Patrickem Vieirou by měli do sobotního duelu Premier League v Hullu vyběhnout fotbalisté Manchesteru City. Třiatřicetiletý francouzský záložník přišel do ambiciózního klubu v zimní přestávce a léčil si poraněný kotník. Nyní hodlá pomoci Citizens k bodovému zisku. Domácí Tygři hodlají opět překvapit, před týdnem totiž remizovali s vedoucí Chelsea.

Článek

Hull se překvapivou úterní remízou proti Chelsea dotáhl na trojici týmů před sebou, s horším skóre zůstal na osmnácté příčce. Tygři mají nejhorší obranu v Premier League, inkasovali už 49 gólů. Zdravotní potíže má opora týmu Geovanni.

Manchester City o víkendu porazil 2:0 poslední Portsmouth. Skóre otevřel Adebayor, v nastavení prvního poločasu zvýšil Kompany. V tabulce jsou svěřenci trenéra Manciniho na šesté příčce, mají ale k dobru dva zápasy. A na čtvrtý Tottenham ztrácejí jediný bod. Nastoupit by měla i další posila Adam Johnson, po dvouměsíčním léčení kolena je k dispozici i Wayne Bridge.

Na podzim se oba celky rozešly po remíze 1:1. V nastavení první půle otevřel skóre domácí Wright-Phillips, z penalty v 82. minutě vyrovnal Jimmy Bullard. V posledních šesti duelech v Hullu nedokázali Citizens zvítězit, v lize tam vyhráli jedinkrát - v roce 1909.

Na vítězství Hullu si můžete vsadit v kursu 5,36, na výhru Manchesteru City vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,72. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,35.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.