Hlavní obsah

Trenčín chce proti Nitře zlomit bilanci vzájemných zápasů

Paradoxní jsou výsledky vzájemných zápasů Nitry a Trenčína v probíhajícím ročníku slovenské hokejové extraligy. Všechny tři vzájemné zápasy vyhrál hostující tým, o výhodě vlastního ledu tak nemůže být řeči. Nepříznivou domácí bilanci se pokusí zlomit Trenčín ve čtvrteční předehrávce 44. kola.

Foto: Miroslav Földeši, ČTK

Zleva Tibor Radulay z Trenčína a Albín Podstavek z Nitry.

Článek

Trenčín naposledy porazil souseda v tabulce Žilinu 3:0, asistencí k tomu přispěli i čeští hokejisté Martin Paroulek a Roman Šimíček. V průběžném hodnocení je Trenčín na deváté příčce, na Zvolen před sebou ztrácí šest bodů. Pro zranění nemůže nastoupit Gašparovič, v disciplinárním trestu po bitce je Radulay.

Nitra v minulém kole prohrála s Žilinou 1:2 po prodloužení, oba góly hostí asistencemi zařídil Vala, jednou se trefil Škoda. Předtím Nitra vybouchla v Košicích, odkud si odvezla debakl 0:8. Nejproduktivnějším hráčem týmu je dvaatřicetiletý útočník Tomáš Chrenko, na marodce jsou beci Ďurák a Jass. Z Nitry by do Trenčína mělo zamířit deset autobusů s fanoušky.

V 5. kole Trenčín vyhrál v Nitře 4:3, druhý vzájemný zápas v Trenčíně zase vyhráli hosté 3:1. Zatím poslední vzájemné měření pro sebe získal v Nitře opět Trenčín, poměrem 5:1.

Na vítězství Trenčína si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Nitry vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,64. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama