Hlavní obsah

Ujfaluši s Atlétikem čelí hvězdám FC Barcelona

Nejtěžší možný soupeř čeká v neděli na obránce Atlétika Madrid Tomáše Ujfalušiho. Bývalý reprezentační stoper se postaví nejlepšímu současnému týmu světa – FC Barcelona. Katalánci jsou v čele La Ligy před Realem Madrid.

Foto: Fadi Al-Assaad, Reuters

Lionel Messi na podzim vstřelil Atlétiku dva góly - ilustrační foto..

Článek

Fanoušky Atlétika potěšil postup do finále Španělského poháru. Vzhledem k tomu, že v lize je madridský tým až dvanáctý a na postup do evropských pohárů nemůže příliš pomýšlet, je pohár příležitostí zachránit mizernou sezónu. V odvetném semifinále sice Atlético prohrálo v Santanderu 2:3, po předchozím domácím vítězství 4:0 bez potíží postoupilo. V minulém kole Atlético remizovalo v Santanderu 1:1.

Barcelona jako jediný tým soutěže ještě v sezóně neprohrála, z 21 zápasů sedmnáctkrát vyhrála a čtyřikrát remizovala. V minulém kole Katalánci porazili 2:1 Getafe, předtím zvítězili 1:0 v Gijónu. Kouče Guardiolu trápí početná marodka. Hrát nemohou Abidal, Alvés i Yaya Touré. Po vyloučení v minulém zápase jsou v disciplinárním trestu stopeři Piqué a Márquez.

V podzimním vzájemném duelu Barcelona rozstřílela Atlético 5:2. Domácí poslal už ve 2. minutě do vedení Ibrahimovič, ještě do přestávky zvýšili na 5:0 Messi, Alvés a Keita. Madrid snížil Agüerem a Forlánem, v nastavení pečetil výsledek opět hvězdný Argentinec Messi.

Na vítězství Atletika si můžete vsadit v kursu 4,8, na výhru Barcelony vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,77.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.