Hlavní obsah

Problémy sužovaný Portsmouth může postoupit do semifinále FA Cupu

Zatímco v Premier League se fotbalisté Portsmouthu připravují na sestup, v Anglickém poháru jsou stále ve hře o celkový triumf. Klub, který nedávno vyhlásil konkurz, ve čtvrtfinále přivítá Birmingham. Tomu se v probíhajícím ročníku daří, v tabulce nejvyšší soutěže je na osmém místě.

Článek

Portsmouth je v Premier League poslední, na devatenácté Burnley ztrácí čtyři body. Po skončení soutěže „Pompey“ bude navíc kvůli konkurzu odečteno devět bodů. Naposledy ale svěřenci trenéra Avrama Granta vyhráli právě v Burnley 2:1, góly vstřelili Piquionne a Yebda z penalty.

Birmingham si postup do čtvrtfinále zasloužil výhrou v Derby, vítězný gól vstřelil v nastavení Ridgewell. Birmingham tak poprvé od roku 2006 postoupil do čtvrtfinále tradičního poháru. V Premier League jsou hosté osmí se čtyřiceti body, naposledy díky proměněné penaltě McFaddena porazili Wigan.

Oba týmy se utkaly na konci srpna, vítězství 1:0 domácímu Birminghamu přinesla proměněná penalta McFaddena ve druhé minutě nastavení.

Na vítězství Portsmouthu si můžete vsadit v kursu 2,6, na výhru Birminghamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,55. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama