Hlavní obsah

Budějovice odvracejí vyřazení, Liberec může být sedmým čtvrtfinalistou

Jedna za dvou tajenek účastníků play-off může být ve čtvrtek rozluštěna. Hokejisté Liberce vyhráli v předkole vyřazovací části oba domácí zápasy, a pokud uspějí i v Českých Budějovicích, mohou se radovat z postupu do čtvrtfinále.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Radost hokejistů Liberce

Článek

České Budějovice měly úterní duel skvěle rozehraný, ale nedotáhly jej do vítězného konce. V poslední minutě Melichar nešťastně tečoval nahození Dernera za záda bezmocného Turka a Bílí tygři se radovali z vítězství 6:5. Pět gólů padlo v přesilovkách, domácí využili tři.

Úvodní zápas série byl dramatický a oboustranně defenzivně vedený. Budějovice vedly po gólu Sailera, ve druhé třetině na konečných 2:1 otočili Podkonický a Víšek. Všechny tři branky padly v početní výhodě. Nejproduktivnějším hráčem Liberce v play-off je zatím Podkonický, který ve dvou utkáních nasbíral čtyři body (3+1).

V dlouhodobé části byla bilance naprosto vyrovnaná. Každý tým vyhrál dva ze čtyř zápasů, jednou až po základní hrací době. V posledním kole základní části Jihočeši vedli nad Libercem 3:2, v 58. minutě ale vyrovnal Petr Nedvěd a v prodloužení rozhodl Plodek.

Na vítězství Českých Budějovic si můžete vsadit v kursu 1,9, na výhru Liberce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,99. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.