Hlavní obsah

Kolín v duelu sousedů v tabulce hostí Mönchengladbach

V páteční předehrávce 27. kola bundesligy fotbalisté Kolína nad Rýnem přivítají Mönchengladbach. Oba celky jsou na dvanáctém, respektive třináctém místě tabulky, před šestnáctým Hannoverem a tedy boji o udržení ale mají jen nepatrný náskok. I proto se dá očekávat bitva na ostří nože.

Článek

Kolín nad Rýnem trápí nízká produktivita, jen poslední Hertha Berlín vstřelila stejně gólů – dvaadvacet. Pak ani solidních 33 inkasovaných gólů nezabránilo zbytečným bodovým ztrátám. Problémem jsou výkony doma, kde Kolín vyhrál jen dvakrát a inkasoval přes dvě třetiny gólů (23). Na vítězství čeká Kolín už šest zápasů, v tom posledním domácím ale dokázal remizovat 1:1 s Bayernem.

Mönchengladbach je ale venku slabý, méně bodů získala jen letos zoufalá Hertha. Více jak šestadvacetkrát žádný jiný tým venku neinkasoval. Poslední dva zápasy hostů nevyšly. Nejprve Mönchengladbach prohrál v Dortmundu 0:3, minulý týden pak doma podlehl Wolfsburgu vysoko 0:4.

Podzimní vzájemný duel skončil bezgólovou remízou.

Na vítězství Kolína nad Rýnem si můžete vsadit v kursu 2,19, na výhru Mönchengladbachu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,1. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,01.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama