Hlavní obsah

Kvitovou čeká v Miami favorizovaná Clijstersová

Mimořádně těžká soupeřka čeká na tenistku Petru Kvitovou ve druhém kole turnaje v Miami. Česká reprezentantka v pátek změří síly se světovou šestnáctkou Kim Clijstersovou. Belgičanka je podle bookmakerů Tipsportu jasnou favoritkou.

Foto: David W Cerny, Reuters

Česká tenistka Petra Kvitová

Článek

Šestadvacetiletá Clijstersová letos na úvod sezóny vyhrála turnaj v Brisbane, kde ve finále porazila krajanku Heninovou. Na Australian Open poté došla do třetího kola. Naposledy prohrála ve třetím kole v Indian Wells s Ruskou Klejbanovovou.

Rodačka z Bílovce Kvitová si v prvním kole poradila s Italkou Garbinovou, kterou porazila po setech 6:4 a 6:4. Letos nedávno dvacetiletá hráčka postoupila do druhého kola Australian Open a probojovala se do semifinále v Memphisu.V žebříčku WTA je Kvitová na 65. místě.

Obě tenistky se v kariéře ještě neutkaly. Vítězka námi vybraného utkání nastoupí proti lepší z dvojice Kudrjavcevová (Rusko) – Peerová (17-Izrael).

Na vítězství Clijstersové si můžete vsadit v kursu 1,13, na výhru Kvitové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,42.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.