Hlavní obsah

Jarolíma se Slavia zbavila, srazit Spartu v poháru chce s Ciprem

Tři prohry v řadě stály krk trenéra fotbalové Slavie Karla Jarolíma. Kouč, který sešívané v posledních dvou letech přivedl k mistrovskému titulu, rezignoval po pondělní porážce v Ostravě. Na jeho místo přichází František Cipro, který byl u titulu Slavie v roce 1996. A čeká jej pěkně ostrý start. Ve čtvrtečním úvodním čtvrtfinále Ondrášovka Cupu povede Slavii proti Spartě.

Článek

Slavia prochází nevídanou krizí, v lize třikrát za sebou prohrála a v tabulce je až osmá. Na třetí Ostravu (kde v pondělí prohrála 1:3) ztrácí jedenáct bodů, na vedoucí Sparta pak ještě o dva body více. Cesta do pohárové Evropy by tak mohla vést spíše přes vítězství v poháru. Do hry se po zranění pomalu zapojuje špílmachr Jaroslav Černý.

Sparta je v pohodě, upevnila si vedení v Gambrinus lize a před tradičním soupeřem má komfortní náskok. O víkendu Letenští pohodlně porazili 3:0 Brno, góly v rozmezí osmi minut vstřelili Juraj Kucka (2) a Václav Kadlec.

Úvodní derby probíhající sezóny vyhrála Sparta, v Edenu o jejím vítězství rozhodl ve 28. minutě Bony Wilfried. Odveta se hraje na Letné 12. dubna, oba celky tak v krátké době čekají tři vzájemné duely.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 2,8, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,4. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama