Hlavní obsah

Liverpool je po dlouhé cestě v Madridu, Atlético chce únavy soupeře využít

Dlouhá byla cesta fotbalistů Liverpoolu k úvodnímu semifinále Evropské ligy. Do Madridu k duelu s Atletikem museli svěřenci trenéra Beníteze překonat téměř 2000 kilometrů, které zdolali vlakem, autobusem a částečně i letadlem. Španělé hodlají únavy soupeře využít k vytvoření náskoku do odvety.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Útočník Liverpoolu Fernando Torres už do konce sezóny pro zranění nenastoupí - ilustrační foto.

Článek

Atlético je ve španělské lize desáté s výraznou ztrátou na špičku tabulky. Naposledy Madridští prohráli ve Vilarrealu 1:2, jejich jediný gól vstřelil mladý argentinský kanonýr Agüero.

Liverpool v pondělní dohrávce 25. kola Premier League neměl problémy se zachraňujícím se West Hamem, který porazil 3:0. Skóre otevřel už po čtvrthodině Benajoum, ještě do přestávky zvýšil N‘Gog a v 59. minutě uzavřel skóre vlastní gól Greena. Po operaci je už útočník Torres.

Oba týmy se potkaly v základní skupině loňského ročníku Ligy mistrů, oba zápasy skončily remízou 1:1. Z postupu do další fáze se radovali oba soupeři. V přátelském předsezónním zápase vyhrálo Atlético v Liverpoolu 2:1.

Na vítězství Atletika si můžete vsadit v kursu 2,35, na výhru Liverpoolu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,95. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama