Hlavní obsah

Benešová zahajuje podnik ve Varšavě, na úvod ji čeká Garbinová

Tenisová sezóna je v plném proudu a nejlepší světové hráčky mají čeští fanoušci na dosah. V polské Varšavě probíhá turnaj WTA s dotací 600 tisíc eur, na němž máme zastoupení. Iveta Benešová se v prvním kole utká s Italkou Tathianou Garbinovou.

Foto: Michael Caronna, Reuters

Iveta Benešová

Článek

Sedmadvacetiletá Benešová naposledy neuspěla v Madridu, kde prohrála v prvním kole se Slovenkou Cibulkovou. Letos mostecká rodačka triumfovala na turnaji ve Fesu, ve čtvrtfinále vypadla v Barceloně. Společně s Bárou Záhlavovou-Strýcovou zvítězily ve čtyřhře v Paříži a Monterrey.

Rodačka z Mestre Garbinová je v žebříčku WTA na 56. příčce, letos dvaatřicetiletá veteránka postoupila do třetího kola Australian Open. V Paříži se probojovala do čtvrtfinále.

Obě tenistky se utkaly jedinkrát, v roce 2007 vyhrála v Indian Wells Garbinová. Vítězka námi vybraného utkání v dalším kole narazí na lepší z dvojice Govorcovová (Bělorusko) – Žengová (5-Čína).

Na vítězství Benešové si můžete vsadit v kursu 1,4, na výhru Garbinové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,52.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.