Hlavní obsah

Ujfaluši může získat další trofej, Atlético v domácím poháru čeká Sevilla

Druhou trofej v krátké době může získat český fotbalista Tomáš Ujfaluši. Jeho Atlético Madrid nedávno vyhrálo Evropskou ligu, ve středečním finále domácího poháru změří v Barceloně síly s FC Sevilla.

Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters

Fotbalisté Atlétika Madrid oslavují získ poháru pro vítěze Evropské ligy.

Článek

Sevilla může být se závěrem španělské ligy maximálně spokojená. V posledním kole zvítězila gólem střídajícího mladíčka Rodriho v nastavení 3:2 v Almeríi a udržela tak čtvrté místo. To klubu zajistilo účast v předkole příštího ročníku Ligy mistrů.

Atlético se probralo z tragického startu ligy, v konečném hodnocení obsadilo devátou příčku. Fanoušky potěšilo skvělými výkony v Evropské lize, v níž se nakonec Madridští radovali z celkového triumfu. Ve finále udolali Fulham. O uplynulém víkendu ale Atlético zakončilo ligovou sezónu domácí porážkou 0:3 s Getafe.

V lize se oba celky utkaly dvakrát, začátkem ledna Atlético doma zvítězilo 2:1, odveta v Seville před dvěma týdny skončila vítězstvím domácích 3:1.

Na vítězství Sevilly si můžete vsadit v kursu 2,5, na výhru Atlétika vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,73. Pokud očekáváte remíze po základní hrací době, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama